Teljesen kikészülök! Hogy tudnék kikerülni ebből az állapotból?
A helyzet a következő:számomra felfoghatatlan dolog a csajozás.Mindenhol látom ezeket az összebújós kis párocskákat és kezdek rosszul lenni,hogy abból a sok boldogságból nekem nem jut egy csepp se.Egyszerűen nem tudom,hogy kéne odamenni egy lányhoz,mit mondjak neki.Biztos lesznek páran,akik jönnek oltani,hogy miért nem megyek oda ismerkedni...közlöm,hogy ha odamegyek egy csajhoz,köszönök neki és csak bámulom,attól rohadtul nem lesz jobb semmi,azzal pedig hogy "szép időnk van" végképp nem lehet 1-ről a 2-re jutni.Meg van a saját haveri köröm,de ez nem segít,mert attól én még egyedül érzem magam.Múltkor fesztiválon annyira beette a magány gondolata a fejembe,hogy szó szerint a halálomért imádkoztam,közben a haverok,akiknél nagyobb vadembert ritkán látni,sorra szedik fel csajokat...
Szóval légyszíves,ha van/volt hasonló tapasztalatotok,adjatok tanácsot! Nem hiszem el,hogy ennyi ember közt senki nincs aki segíteni tudna!
18/F
hát ezt az elkeseredettséget sürgősen verd ki a fejedből, mert így tuti nem fog sikerülni. a legfontosabb tényező a csajozásban az önbizalom (+kis humorérzék)... annál semmi sem vonzóbb egy srácban, még a külső adottságokat is tudja überelni. ha nem hiszed el magadról, hogy jó csávó vagy, akkor hogy várod el mégis, hogy a csajok ezt gondolják? nem kell parázni az ismerkedéstől... ha bejössz a csajnak, gördülékenyen fog menni a beszélgetés, ha meg csak bámul rád, akkor nem kell erőltetni, kész, továbbállsz, nem vesztettél semmit. könnyen tudsz olvasni a testbeszédből, hogy tetszik-e neki a dolog.. ha mosolyog, feléd fordul, nem teszi karba a kezét, és persze ha elneveti magát...
szóval bátorság, tessék leszólítani a lányokat, kérdezgetni, érdeklődni. ezzel csak nyerhetsz, de ha meg se próbálod, akkor tuti nem fog sikerülni. és kérlek felejtsd el ezt a depit meg önsajnálatot, mert taszítja a csajokat.
20L
Velem is ugyanez van,csak én leszolitottam lányokat,nulla siker lett belöle.Emiatt ugy döntöttem hogy nem probálkozom soha többé.Kicsit unalmas a folytonos sikertelenség.
Menj el prostihoz szerintem.Én is ezt tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!