Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Teljesen kikészülök! Hogy...

LeftBehind kérdése:

Teljesen kikészülök! Hogy tudnék kikerülni ebből az állapotból?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő:számomra felfoghatatlan dolog a csajozás.Mindenhol látom ezeket az összebújós kis párocskákat és kezdek rosszul lenni,hogy abból a sok boldogságból nekem nem jut egy csepp se.Egyszerűen nem tudom,hogy kéne odamenni egy lányhoz,mit mondjak neki.Biztos lesznek páran,akik jönnek oltani,hogy miért nem megyek oda ismerkedni...közlöm,hogy ha odamegyek egy csajhoz,köszönök neki és csak bámulom,attól rohadtul nem lesz jobb semmi,azzal pedig hogy "szép időnk van" végképp nem lehet 1-ről a 2-re jutni.Meg van a saját haveri köröm,de ez nem segít,mert attól én még egyedül érzem magam.Múltkor fesztiválon annyira beette a magány gondolata a fejembe,hogy szó szerint a halálomért imádkoztam,közben a haverok,akiknél nagyobb vadembert ritkán látni,sorra szedik fel csajokat...

Szóval légyszíves,ha van/volt hasonló tapasztalatotok,adjatok tanácsot! Nem hiszem el,hogy ennyi ember közt senki nincs aki segíteni tudna!

18/F

2012. júl. 22. 22:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Szerintem, ott a fesztiválon neked is próbálkoznod kellett volna. Ott mindenki sokkal lazább. Odamentél volna egy lányhoz, mondjuk egy koncert után, és megkérdezted volna, hogy tetszett -e neki. Vagy valami kis apró, utána bemutatkozol, megkérdezed, honnan jött, kivel stb. Mész még nyáron nyaralni valahova ? Akkor kéne megpróbálnod. Én is akkor próbálkoztam.
2012. júl. 22. 23:47
 2/30 anonim ***** válasza:

hát ezt az elkeseredettséget sürgősen verd ki a fejedből, mert így tuti nem fog sikerülni. a legfontosabb tényező a csajozásban az önbizalom (+kis humorérzék)... annál semmi sem vonzóbb egy srácban, még a külső adottságokat is tudja überelni. ha nem hiszed el magadról, hogy jó csávó vagy, akkor hogy várod el mégis, hogy a csajok ezt gondolják? nem kell parázni az ismerkedéstől... ha bejössz a csajnak, gördülékenyen fog menni a beszélgetés, ha meg csak bámul rád, akkor nem kell erőltetni, kész, továbbállsz, nem vesztettél semmit. könnyen tudsz olvasni a testbeszédből, hogy tetszik-e neki a dolog.. ha mosolyog, feléd fordul, nem teszi karba a kezét, és persze ha elneveti magát...

szóval bátorság, tessék leszólítani a lányokat, kérdezgetni, érdeklődni. ezzel csak nyerhetsz, de ha meg se próbálod, akkor tuti nem fog sikerülni. és kérlek felejtsd el ezt a depit meg önsajnálatot, mert taszítja a csajokat.

20L

2012. júl. 23. 10:06
 3/30 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam, hogy ilyen értelmes válaszok jönnek majd erre, de én is nagyon így gondolom, ahogy az előttem szóló(k). Ugyanakkor pasiként azt is látom, hogy nehéz az önbizalmat vezényszóra megszerezni, és mikor úgy érzed, már megvan, jöhet hirtelen 2-3 pofon, ami rég nem látott szintre süllyeszti, de ettől még tény, hogy minden úgy van, ahogy a 2. lány mondta, már csak azért is, mert ő maga is majdnem a célzott korosztály, ráadásul láthatóan értelmes!
2012. júl. 23. 10:33
 4/30 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez van,csak én leszolitottam lányokat,nulla siker lett belöle.Emiatt ugy döntöttem hogy nem probálkozom soha többé.Kicsit unalmas a folytonos sikertelenség.

Menj el prostihoz szerintem.Én is ezt tettem.

2012. júl. 23. 15:55
 5/30 anonim ***** válasza:
De ha mégsem a dugás a fő cél, akkor inkább mégis beszélgess velük, többre értékelik (legalább is amikor annak van ott az ideje) Első válaszoló írt pár spontán kérdést, ilyesmikből kialakul a jó beszélgetés. (vagy a rossz. megeshet, hogy veled nem lehet jót beszélgetni, azon szintén csak a gyakorlás segít!!! Ne felszedni akard őket, hanem beszélgetni, ismerkedni!) Bár a lányok hitelesebb válaszadók ebben :)
2012. júl. 23. 15:58
 6/30 A kérdező kommentje:
Próbáltam elmenni haverokkal csajozni,de az lett a vége,hogy én lettem a másodhegedűs...ők fűzték a csajokat,engem meg kutyába se vett senki,bármit mondhattam,senkit nem érdekelt.Az 1. válaszoló ismerkedési tanácsai pedig csak arra elegek,hogy beszélgetni kezdjek velük,de nekem nem egy újabb lány barátra lenne szükségem,hanem barátnőre!
2012. júl. 23. 18:46
 7/30 anonim ***** válasza:
De valahol el kellene kezdened. Nyílván nem egyből sikerülne minden. Ezért írtam, hogy ez a apróság is jót tenne az önbizalmadnak. legyél egy kicsit türelmesebb.
2012. júl. 23. 20:00
 8/30 A kérdező kommentje:
Olyan lányokkal,akik nem érdekelnek vagy már van barátjuk,simán elbeszélgetek és nem,nem ad semmi önbizalmat.És nem győzöm kihangsúlyozni,hogy nem az önbizalom a probléma,hanem hogy lövésem sincs hogyan kell barátnőt szerezni,de az tuti hogy nem ugyanolyan mint bármelyik lánnyal egyszerűen beszélgetni.
2012. júl. 23. 20:16
 9/30 A kérdező kommentje:
A türelmemről meg annyit,hogy rohadt fájdalmas dolog látni a sok boldog párt és azon gondolkozni,hogy miért vagyok én ilyen elcseszett,hogy még ez se akar összejönni.
2012. júl. 23. 20:19
 10/30 anonim ***** válasza:
Talán nem vadidegenek közül kéne próbálkozni. Nem azzal a szándékkal kéne ismerkedni, hogy barátnőt szerezz, hanem a közösségekben (iskola, munka, más szerzett közösség) megismerni mindenkit, és aki szimpatikus, azzal aztán össze tudsz jönni. És akkor nem "kell" ismerkedni, hanem az adott.
2012. júl. 23. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!