Szomorú vagyok. Utálom az életem:' (. Elegem van. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 18:34
31/36 A kérdező kommentje:
Nagyon el vagyok keseredve,de azt én is tudom,hogy mindenért meg kell küzdeni..
2012. júl. 16. 15:50
32/36 axxl válasza:
Nincs mit enni, szinte soha? És számítógép +net, az mi?
33/36 A kérdező kommentje:
A tv-t már kikapcsolták a net valamiért megmaradt.. most tudtok befizetni és most van kaja is..de nem akarok itt magyarázkodni sosem az vlt a problémám,hogy nincs mcdonalds vagy fagyi..
2012. júl. 16. 19:44
34/36 anonim válasza:
Őszintén sajnállak. De nem tudom mennyire vígasztal, vannak rajtad kívül is, akik egész nap szenvednek. nem lehet midnenkinek jó a sorsa. a tiedet megértem, és megértem hogy rosszul érzed magad, de minden helyzetben erősnek kell lenni, és a rosszban a jót látni.
35/36 anonim válasza:
Huha ez nagyon durva ha akarsz róla beszélni írhatsz nekem is nyugodtan!
36/36 anonim válasza:
Nekem is eléggé mostanában "beütött a szar". Anyukánál egy komoly betegséget diagnosztizáltak. Szüleim összevesztek, apám megcsalta anyámat. Elment. Anyukám sokat sír, de mindig próbálok neki erőt adni, és mondani, hogy nincs egyedül mindig itt vagyunk mellette. De most nem rólam van szó. Szóval próbálj erős lenni, és jól tanulni, hogy a te gyerekeidnek majd ne ilyen sorsa legyen. Tanulj a szüleid hibáiból, ne a sajátodéból. Egy valamit tudok ajánlani, ha van rá lehetőséged hallgass zenét! Az mindig segít. 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!