Szomorú vagyok. Utálom az életem:' (. Elegem van. Mit csináljak?
No, szia!
Én egy dolgot tudok mondani,, nekem bevállt. Nekem is sok gond volt/van otthon, nagyon rossz passzban voltam, nem voltak barátaim, így valahogy mindenki tett magasról rám....szal hasonó a helyzet.
Én azt csináltam már vegső elkeseredésemben, hogy kerestem egy keresztény gyülekezetet. Nem egy tvből ismert nagyegyházas gyülekezetet, mert engem nem a hagyomáok érdekelnek, hanem valami jobb és szebb dolog...ami hiányzik az életemből.
Találtam egy olyan csapatot, akik jófejek, elfogadnak és szeretnek. És nekem ennyi elég, boldog ember vagyok. Ajánlom ezt neked - ez a legkönnyebb és legjobb megoldás a problémákra.
Isten áldjon! :-)
11 évvel ezelőtt volt - csak volt valakim, aki az én még meg nem született fiammal otthagyott, és nem volt rám többé szüksége. Akkor minden összejött, még ezen kívül is.
Huszonhét kilót lefogytam. Hittem, hogy van Isten, csak annyit kértem tőle segítsen ezt kibírni, végig tudjak csinálni minden napot reggeltől estig. És persze mikor jobban lettem és ez az állapot már megerősödött, nem kellett az Isten.
Ezért aztán még tettem pár felesleges kört és elpocsékoltam egy bő évtizedet. Nem éltem rosszul, és minden sok minden összejött, csap éppen ideig-óráig tartott minden siker nyújtotta öröm, én pedig tudtam, hogy számadással tartozom Valakinek. Azt pedig persze nem sokaknak mondtam el, amikor a teljes kétségbeesésből béke költözött belém annak idején. Végül beláttam, Kihez kell nekem visszafordulnom.
Így, hasonlóan egy korábbi válaszadóhoz szintén imádkozok érted. A láthatatlan ISTEN figyel Téged, és meglehet a körülmények pont azért olyanok, amilyenek, mert sohasem keresnéd Őt.
"Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek."
Fel a fejjel! ;-)
A TE DÖNTÉSED...
A TE ÉLETED !
www.mlmstart.info
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!