Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szomorú vagyok. Utálom az...

Szomorú vagyok. Utálom az életem:' (. Elegem van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 18:34
1 2 3 4
 21/36 winben válasza:
57%

No, szia!

Én egy dolgot tudok mondani,, nekem bevállt. Nekem is sok gond volt/van otthon, nagyon rossz passzban voltam, nem voltak barátaim, így valahogy mindenki tett magasról rám....szal hasonó a helyzet.

Én azt csináltam már vegső elkeseredésemben, hogy kerestem egy keresztény gyülekezetet. Nem egy tvből ismert nagyegyházas gyülekezetet, mert engem nem a hagyomáok érdekelnek, hanem valami jobb és szebb dolog...ami hiányzik az életemből.

Találtam egy olyan csapatot, akik jófejek, elfogadnak és szeretnek. És nekem ennyi elég, boldog ember vagyok. Ajánlom ezt neked - ez a legkönnyebb és legjobb megoldás a problémákra.

Isten áldjon! :-)

2012. júl. 11. 08:44
 22/36 oldboy100 válasza:
Egyetlen biztos ellenszer: egy pillanatra se unatkozz. Az élet - sajnos - rövid. Meglátod majd 70 éves korodban, hogy mennyi jót, szépet, okosat kihagytál (olvasás, írás, zenetanulás, muzsikálás, sport, igazi barátságok, színház, múzeumok, könyvtárak, kirándulások). Gazdagítsd az életedet és mindél több humorral, nevetéssel fűszerezd a napjaidat. És - fontos! - ne nyalogasd a sebeidet. Légy akltív. Ha nagyon iskolaszagú is amit idézek, mégis jó tanács: Hass, alkoss, gyarapíts... Ugye ismered?
2012. júl. 12. 08:41
 23/36 anonim válasza:

11 évvel ezelőtt volt - csak volt valakim, aki az én még meg nem született fiammal otthagyott, és nem volt rám többé szüksége. Akkor minden összejött, még ezen kívül is.

Huszonhét kilót lefogytam. Hittem, hogy van Isten, csak annyit kértem tőle segítsen ezt kibírni, végig tudjak csinálni minden napot reggeltől estig. És persze mikor jobban lettem és ez az állapot már megerősödött, nem kellett az Isten.

Ezért aztán még tettem pár felesleges kört és elpocsékoltam egy bő évtizedet. Nem éltem rosszul, és minden sok minden összejött, csap éppen ideig-óráig tartott minden siker nyújtotta öröm, én pedig tudtam, hogy számadással tartozom Valakinek. Azt pedig persze nem sokaknak mondtam el, amikor a teljes kétségbeesésből béke költözött belém annak idején. Végül beláttam, Kihez kell nekem visszafordulnom.

Így, hasonlóan egy korábbi válaszadóhoz szintén imádkozok érted. A láthatatlan ISTEN figyel Téged, és meglehet a körülmények pont azért olyanok, amilyenek, mert sohasem keresnéd Őt.

"Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok, és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek."

Fel a fejjel! ;-)

2012. júl. 12. 12:46
 24/36 anonim ***** válasza:
Figyelj, ez az időszak sem tart örökké. Most koncentrálj a tanulásra, és akkor lesz hova menned, ha felnőttél. Addig meg kitartás! :)
2012. júl. 13. 12:51
 25/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. júl. 13. 14:46
 26/36 anonim válasza:
Családgondozóhoz kellene fordulnod segítségért, az önkormányzatnál segítenek. Az tud anyagi, ruha, élelem...segítséget adni, beszélgetni. elmondja a lehetőségeid.
2012. júl. 15. 11:42
 27/36 anonim válasza:
Szia! :o) Engem sok évvel ezelőtt egy könyv zökkentett ki a szomorú,magányos életemből. Ezt tudom ajánlani neked is. Azóta új erőre kaptam,és megtaláltam az utam.Később az ezoterika irányában! Nekem ez jött be!De tudom,hogy mindenkinek más és más. Esetleg próbáld meg,hátha segít?Kezdetnek esetleg beválik? Joseph Murphy; Tudatalattid csodálatos hatalma. A könyv beszerezhető antikváriumban is,olcsóbban. De ha leírod a címedet,akkor elküldöm neked az enyémet! :o) Ne csüggedj....van sok kiút,csak keresni kell és nem feladni! :o) Kitartást és sok örömet kívánok neked! :o)
2012. júl. 15. 19:16
 28/36 anonim válasza:

A TE DÖNTÉSED...

A TE ÉLETED !

www.mlmstart.info

2012. júl. 16. 05:42
 29/36 anonim ***** válasza:
Hogy utolsó mit akart ezzel...
2012. júl. 16. 09:56
 30/36 anonim ***** válasza:
* Ez csak egy idióta agymosás, nem kell törődni vele. nem ettől leszel boldog.
2012. júl. 16. 09:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!