Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fog még változni a természetem...

Fog még változni a természetem? 21 vagyok!?

Figyelt kérdés
21éves lány vagyok, nagy a szám, veszekedek, akaratos vagyok, hisztis, mindenkit megbántok akaratom ellenére, van aki rossz embernek tart, és ez rosszul esik.Hülye természetem van:S Próbálok változtatni, de nem megy! Mit csináljak?

2012. máj. 16. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én is 21/L vagyok. Biztos lehetsz benne, hogy változol, remélhetőleg jó irányba. :) Viszont te is tudod magadról, hogy rossz a természeted, tehát ezt a változást akár most, ebben a pillanatban elkezdheted. Csak el kell határoznod, hogy megváltozol. Biztos nagy erőfeszítésedbe kerül majd, de ha tényleg meg akarsz változni, meg is fogsz!
2012. máj. 16. 16:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Próbálkozom, de nem nagyon megy:S MIndig hibás vagyok,és éppen amikor "rossz fát teszek a tűzre" mindenkit hibásnak tartok, de végül rájövök hogy én voltam a hibás, de sajna akkor már késő:/!
2012. máj. 16. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Majd kapsz az élettől 1-2 pofont és akkor majd rájössz magadtól hogy változnod kell. Ha meg nem akkor meghalsz.
2012. máj. 16. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
...tipikus kolarikus termeszet, az ilyenekbol lesznek a legnagyobb es sikeres vezetok:) (de attol meg probald visszafogni magad, foleg abban, hogy ne bants meg masokat)
2012. máj. 17. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy fogsz változni, még csak most kezdesz felnőni. Ha akarod a változást, be is következik.
2012. máj. 17. 22:40
 6/6 A kérdező kommentje:
kaptam már pár pofont az élettől ezért szeretnék változtatni, csak még nem jöttem rá hogy hogyan:/ de köszönöm a biztatásokat!
2012. máj. 18. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!