Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fog ez még változni? Te...

Fog ez még változni? Te hogyan döntenél?

Figyelt kérdés

Először is megkérek mindenkit hogy ne kövezzen meg a téma miatt,szeretnék komoly válaszokat kapni.

Úgy érzem egyre inkább eltávolodom a férfiaktól.Régebben voltak próbálkozásaim de azok sem működtek,sosem éreztem többet szimpla barátságnál.

Az első kapcsolatom kész katasztrófa volt de igazából nem is az a probléma hogy az volt hanem hogy utána milyen megítélés alá kerültem.A srác elkönyvelt egy tehetetlen érzéketlen lánynak akit a szex egyáltalán nem érdekel.Pedig ha belegondolna ő is elég éretlen volt akkor nem igazán tudta hogyan bánjon egy lánnyal.

A lényeg az hogy akkor ez nekem nagyon rosszul esett és negatívan érint még mostanában is.Igazából mindig akad valaki aki megpróbál közel kerülni hozzám de mindig érzek egyfajta blokkot.Úgy érzem sosem tudnám elképzelni egy férfival az együttlétet mert undorodom tőle.

Pár éve kezdett el nagyon foglalkoztatni az a gondolat hogy esetleg leszbikus lehetek.És ami ezt megerősíti az az hogy voltam is már szerelmes egy lányba viszont nem tudom hova tenni ezt hogy talán csak fellángolás és nem kellene lemondanom arról hogy találkozhatnék még olyan férfival akivel eltudok képzelni kapcsolatot.

Mint leszbikus úgy érzem sosem fognék tudni normális életet élni mivel ez a mi társadalmunkban nem elfogadott.

És most itt nem a holmi hétvégi leszbikusokról beszélek hanem akik tényleg normális kapcsolatot keresnek...és ez nem csak egy lázadás vagy szórakozás.

Őszintén szólva fogalmam sincs hogyan kellene élnem.Engednem a többség normáinak vagy a saját érzéseim szerint élni.

Viszont attól is félek később rájövök tévedtem és megbánom a döntésemet.Akkor pedig már nem lesz visszaút.

Tudom nem ez a megfelelő hely de ha már egy normális válasz is jön talán az is segítene akár privátot is írhattok.

2012. jan. 30. 15:56
 1/6 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok ezt elfelejtettem leírni.
2012. jan. 30. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem benned az lehet, hogy nagyon mély nyomot hagyott benned a volt barátod.

Fontos a beszélgetés egy kapcsolatban. Hidd el, sok pasi nem tudja, hogy mit kell kezdeni egy nővel. Mind azt hiszi magáról, hogy Casanova, pedig dehogy! Beszélni kell. El kell mondani, hogy mi az ami neked jól esik. Egy ugyanígy működik egy leszbikus kapcsolatban is. Az hülyeség, hogy egy nő jobban tudja, hogy mi kell a nőnek. Mert a nők is különbözőek. Nincs két egyforma nő.

Azt viszont nem tudom hova tenni, hogy voltál már lányba szerelmes. Én heteroszexuális, megcsalatott, agyon alázott lányként mondom, hogy sose tudnám annyira megutálni a férfiakat, hogy egy lányba beleszeressek.

Talán ha kipróbálnád egy lánnyal is a kapcsolatot...nem tudom. Lehet, hogy kiderülne.

24/n

2012. jan. 30. 16:09
 3/6 csillámzebra válasza:

Szerintem is próbáld meg egy lánnyal és majd rájössz,hogy az vagy-e vagy sem.

Nekem nem szokásom elítélni azokat az embereket akik a saját nemükhöz vagy esetleg mindkettőhöz tartozik.

2012. jan. 30. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

A leszbikusság nem annyira 'nem-elfogadott' mint azt te gondolod. Szerintem nem kell magadban elfojtanod ezt, hogyha tényleg a nőkhöz vonzódsz.

Szerintem semmi nincs abban ha valaki a saját nemét is szereti. Nem tudom, de engem valahogy nem az érdekel hogy mi van az ember lába között, hanem az hogy szimpatikus-e és el tudnám-e vele képzelni az életemet. Az hogy az ember alapból hetero az csak egy fajfenntartási ösztön. De hogyha az ember nem csak 'fajt akar fenntartani' akkor abba szeret bele az égvilágon akibe akar.

Bár ez is csak az én h*lyeségem. Ugyan ki lenne olyan h*lye hogy megkérdőjelezzen egy soha meg nem kérdőjelezett dolgot? hát szerintem csak én, de azért talán, talán érdemes belegondolni.

2012. jan. 30. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem gyakorlatban sokkal egyszerűbb mint elméletben. ezért én nem döntenék sem a férfiak, sem a nők mellett. egyszerűen csak nyitott lennék, élném az életem, a szerelem meg majd rám talál (ahogy szerintem ez a helyes és egészséges hozzáállás heterók és nem heterók részéről egyaránt). ha lányba szeretsz bele, akkor az a te utad, ha fiúba, akkor az. ha netán hol lányba, hl fiúba, hát ilyen is van...
2012. jan. 30. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:
4-esnél és 5-ösnél a pont.
2012. jan. 30. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!