Létezik az, hogy valaki megérzi a halált?
Egyre inkább nyomaszt a dolog. Még sosem beszélgettem erről senkivel, de valahogy mindig érzem, hogy mi lesz a dolgok végkimenetele és nagyjából azt is, hogy mikor. :( Nem tudom más is van-e így vele.
A közelebbi rokonok esetén szinte mindig bejött. Volt, hogy megálmodtam, volt, hogy egyszerűen csak átfutott rajtam egy érés, hogy most találkoztunk utoljára. Most pl egy közeli családtag kórházba került két napja, amikor elmondták, azt is hozzátették, hogy az orvosok bizakodóak, azt emlegették, hogy jó kezekben van, már minden rendben lesz. Nekem még is az volt az első gondolatom, hogy nagy a baj, de igyekeztem elhessegetni. Pláne nem kimondani a családomnak, hogy mik a megérzéseim. Semmi gondja nem volt, 1 hét alatt elvitte egy hirtelen jött betegség. Senki nem gondolta, hogy így fog végződni.
Nagyon megsem tudok lepődni, amikor közlik a rossz hírt, persze vacakul érint, de mintha fel lettem volna rá készülve, mivel éreztem. Már amikor egy hónapja utoljára találkoztunk akkor is bennem volt valami, hogy talán nem sokáig lehetünk már együtt. Még is miez? Mindenki így van ezzel? Nektek nem borzasztó érzés ez?
Nagyon érdekes cikk! Az élet más területein is elég jók a megérzéseim, maximum nem hallgatok rá, de sajnos a halálesetek területén még sokkal erősebb és még sokkal tisztább. Nagyon rossz, mert ha bevillan valami ilyesmi, akkor azonnal arra gondolok, hogy "ne, most ne legyen igazam, nem akarom".
Ahogy ez a cikk mondja, hallgatnom kellett volna a belső hang első jelzésére és lépni. Talán ha akkor jobban figyelek, az illető családtag még most is élne. :(
Ezeket szerintem most találtátok ki.
Ilyen dolgok nem léteznek!
Figyelj...én is foglalkozom spirituális dolgokkal,tehát nem egy idegesítő és tudatlan szkeptikus vagyok.Még ezt a fajta megérzést sehová nem tudom beilleszteni.Tudom hogy vannak látók,akik képesek más energiasíkon érzékelni bizonyos dolgokat,de a halál az annyira egyéni hogy szerintem azt más nem tudja megítélni.
Ráadásul ha utolsó ez a képességed tényleg ennyire működne,akkor az egész családod halálát látnád előre és nyilván mindent megtennéd hogy megóvd őket tőle és erre az egész életed rámenne... + az anyagi világban milliárdos lennél már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!