Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a halált csináljak h...

Mi a halált csináljak h nyugodt életem legyen?

Figyelt kérdés
Apámhoz 3 éve költöztem, minden szép volt és jó. De MOST betelt a pohár, mert egy ideje amióta itt van az új felesége tök gané velem. Lesz*rja a dolgaim, mindennek elhord, minden hibám a fejemhez vágja, mert ő olyan tökéletes, semmit nem mond el, mindenről utólag értesülök, sose segít, nem tudunk beszélgetni, mert egyből elhord mindennek, legyen szó bármiről. Vissza szeretnék költözni nagyimhoz, de tuti kitagad, mert ugye az is az én hibám lenne. Most pl b*szta elmondani h nevelőanyám keresztlányai jönnek, és megyünk csónakozni vmikor. pár perce léptek be az ajtón a gyerekekkel. veük apa marhajól el van velem nem is beszél szinte. kérdem miért nem mondta el, erre: azt hittem nem érdekel. Neki áll feljebb, sztem ez vicces. Vállaljam a sok veszteséget, és menjek vissza nagyimhoz? vagy ne merjem? nem tudom mit tegyek, de már nagyon ki vagyok, nem tudom mit csináljak. egítsetek, kérlek... csináltam pár hülyeséget de EZT nem érdemlem ami itt megy. Ha nem túl érthető a leírás szóljatok, de szét vet az ideg... a trágár kifejezésekért meg bocsánatot kérek. meg a helyesírási hibákért is.
2009. júl. 6. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mamadnal jobb volt, nyugisabban eltel, akkor menjel vissza hozza. De nem tudom, hogy mit mond a torveny? Visszamehetsz? Donthetsz te errol egyedul? Mennyi idos vagy?
2009. júl. 6. 21:03
 2/13 anonim ***** válasza:

A kérdés egy csöppetsem érthetö. Mi most azt látjuk neked a legnagyobb problémád, hogy a mostoha anyu nem szolt hogy rokonokat visz oda akikkel apukád jól érzi magát és még csónakázni is mentek. ès csak azért mert nem szolt külön neked ezért te tiszta ideg vagy.

De azt nézd meg jól, hogy nagyid eltudna-e látni. Mind anyagilag mind mentálisan. Tudna-e rád fözni, mosni stb... Ha azt gondlod neki túl nagy probléma lennél inkább ne súlytsd magaddal szegényt.

Hol az anyukád? Ha él miért nem akarsz hozzá menni? Apukádnak tuti nagyon nehéz lehet egyedül nevelni téged, és nem gondolom hogy rosszat akarna neked.

2009. júl. 6. 21:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem írod, hány éves vagy, fiú-e vagy lány. Önmagában az a tény, hogy visszaköltözöl a nagyidhoz, nem ok a kitagadásra. Az a pár "hülyeség", amit említesz, nem tudom milyen sullyal esik a latba, de nem gondolom, hogy olyan vészesek lennének. Amit meg kellene tenned: ezekről a fájdalmakról négyszemközt beszélni az apáddal. Akkor is, ha nincs kedve hozzá. Utalj rá, hogy így megkeseríti az életedet, pedig te is csak boldog szeretnél lenni.
2009. júl. 6. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:
44%

Te féltékeny vagy az új feleségre, mert mióta odaköltözött nem körülötted forog a világ?

Sejtem, hogy már elmérgesedett a helyzet.

Magadba nézz először, aztán ha tiszta a kép beszélj velük, de őszintén. És nem üvöltve, vagy duzzogva, ha lehet. :)

2009. júl. 6. 21:09
 5/13 A kérdező kommentje:

nem szoktam duzzogni.

apa nem szólt (megint) h jönnek rokonok. sose szól semmiről

dönthetek, mert eredetlieg nagyimnál éltem, csak idejöttem apuhoz, remélve h vele lehetek. anyukám alkoholista, hozzá nem mehetek... nem vagyok féltékeny, azt akarom h apa boldog legyen, de jófej h engem teljesen elfelejt. az amit én csinálok, sose jó, de amit a párja (ha ugyan azt teszi amit én tettem) az már pörfekt. nagyim el tud tartani, mindig mondja h helyem van nála, és nem lenne probléma. de apa fix kitagad. amúgy egy 16 éves lány vagyok..

2009. júl. 6. 21:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan menj vissza nagyidhoz. Ha apádnak fontos vagy gyerekeként, és ha szeret, és nem csak a pénzt, amit utánad kap, akkor be fogja látni a tévedéseit, ha kitagad, ennyit jelentettél neki. Nem mindenkinek jutnak szuper szülők (nekem sincsenek), ilyen esetben mások segítségével kell felnőnöd, a szüleid hibáiból meg tanulj, hogy te majd ne kövesd el.
2009. júl. 6. 21:36
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Tudod mit jelent az, hogy valaki "fején találja a szöget"?

Ha nem, olvasd el még egyszer a 21.09-es válaszát!

2009. júl. 6. 21:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg nem tudhatjuk, hogy féltékenységről van-e szó, vagy sem, és másnak sem esne jól, ha segítségért fordul valakihez, az meg csak ilyeneket ír!

Azt írtad nem tudod apukáddal megbeszélni a dolgot. Mi lenne, ha utoljára leülnétek, elmondanád, hogy mi zavar, és persze azt is hogy mi nem (úgy értem, hogy te őt nagyon szereted, meg köszönöd a rád fordított időt, meg ilyen pozitív dolgokat). És amin ő problémázik, azoknál megígérnéd, hogy változtatsz.

Nézd én nem ismerlek, de biztos vannak neked is hibáid, és, ha ezek kijavításáról biztosítod apukád (és tényleg meg is próbálod), akkor biztos ő is hasonlóan fog viselkedni, főleg ha leültök beszélgetni.

Ha meg nem mennek a dolgok, akkor menj vissza nagymamádhoz, egy igazi apa megérti az ilyet.

2009. júl. 6. 22:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Na először. NEM Vagyok féltékeny. ha nem értitek meg az magánügy. akik NORMÁLIS és SEGÍTŐKÉSZ választ írtak azoknak nagyon köszönöm. amúgy már ezerszer próbáltam megbeszélni apuval a dolgokat de nem lehet. tényleg nem. minden hibám a múltból a fejemhez vágja, holott ő is hibás. tudom h én se vagyok tökéletes, de belátom. am nem izgatná ha lelépnék, ezt megmondta nekem, és azt is h nem nyitna ajtót nekem soha többet... elveszteni se akarom... nehéz ez így.. :S
2009. júl. 6. 22:07
 10/13 anonim válasza:

figyelj. ha ijet mondd hogy ajtót se nyitna többet.. én megértelek.. az édesapád, akit szeretsz, é smost jött egy nő aki befurakodott a családba és..

menj mamádhoz, élj vele, hidd el jobb hejed lessz, így teljesen kikészülsz idegileg. és majd aztán kórházba kötsz ki mint én.. és depisnek hordanak el meg ijenek.. nehogymár.meg gyogyszert kell szedned.. netedd ki maga dennek.

Édesapád meg majd öreg korára, ha egyedül marad, és neked családod lesz, gyereked, esetleg jönne hozzád majd babalátogatóba majd szépen meg mondod hogy " Opp boccs "apu" énse nyitok ajtót;) " Igazából nem ez lenne a helyes.. de én amilyen vagyok.. biztos hogy ezt így szépen a szemébe mondanám mosolyogva...

keress barátokat, egy párt magadnak.. énis ezt csináltam. lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal és biztosan támaszkodhatok rá.

Apádat meg sz*rd le. énis azt csinálom.

Ne azt nézd h jaj nem akarom megsérteni elevsziteni blabla.. Nehogymár tönkretegye a gyerekkorod.. nézd azt hogy neke dmi a jó! asszem 16 vagy. Menj mamádhoz.. tanulj.. végezz el jó iskolát.. lelkileg légy erős, és ha majd talpra tudsz állni költözz el és segíts mamádnak háláld meg a szeretetet gondoskodást amit kapsz majd tőle.Légy erős.én Szorítok neked.Majd írd le hogy döntöttél. Kíváncsi vagyok.

2009. júl. 7. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!