Megérzi-e az ember elsőre, hogy egy idiótával van dolga, vagy sem?
én megérzem a hülyéket általában, mégis sikerült egyet kifogni. féltékenykedő hülye volt. semmi, elkezdte a műsort, repült, ennyi.
még mindig jobb belátni a tévedésünket, mint csak azért együtt maradni 1 idiótával, hogy ne kelljen beismerni: tévedtem.
Már az elején észre lehet venni a hibákat csak amikor a z ember szerelmes ezeket nem tartja nagy hibáknak.
Sokszor a kívülállók sokkal jobban látják a dolgokat mert ők nincsenek érzelmileg befolyásolva.Így ahelyett hogy egy kívülálló jó barátra hallgatnánk vagy arra a picinyke hangra ami figyelmeztet minket,inkább elhessegetjük,féltékenységnek tudjuk be,és megyünk a vesztünkbe.
Sajnos a húgom esetéből tudom.
A húgom fülig szerelmes lett egy srácba aki később 12 évig a férje volt.Mi a nővéremmel már az elején amikor még csak jártak,állandóan mondtuk,jeleztük a húgomnak,hogy valami nem stimmel a pasijával.A nővérem nem tudta elmagyarázni,hogy mitől állt fel a szőr a hátán ha találkozott vele,de én talán jobban átláttam a dolgokat.Nekem nem tetszett ahogy a nőkkel bánik.De a húgom szerint azért volt olyan mert szerelmes és féltékeny.Nekem nem tetszett hogy sosem nézett a szemembe ha szóba hoztam pár dolgot amit kértem hogy magyarázzon már meg..Ilyenkor elkezdett krákogni,köszörülni a torkát,és hebegett.Végül is a húgom a vesztébe rohant,és hozzá ment feleségül.10 éven keresztül látszólag elvoltak,de a négy fal mögött pokol volt az élete.Végül egy véletlen esemény miatt robbant ki az igazság,és akkor már szinte követeltük,hogy váljon el a férjétől.
Volt fenyegetőzés,verekedés a férj részéről,de hál istennek elváltak.Ma a férje orvosi eset,kezelik is gyógyszerekkel,de úgy néz ki,hogy másokra is veszélyes.
Nemsokára bírósági pere lesz,mert dühében egy vadidegen nőnek nekiment szándékosan a kocsijával mert berágott hogy a nő megelőzte a sávban.Amikor a nő reklamált neki,akkor kiugrott a kocsiból,és megrángatta a nőt..Most várja a bírósági pert,mert a nő feljelentette,,
Na ilyen pasas,és mi már az elején éreztük,hogy nem stimmel nála valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!