Megérzi-e az ember elsőre, hogy egy idiótával van dolga, vagy sem?
az a fura, h mikor megismertem az exemet, akkor rendes, becsületes dolgozó ember volt.
aztán valami hülye haverja belerángatta egy elég sötét bizniszbe, és onnantól ment a hazugság, zavaros pénzügyi lépések, titkolózás.
na, onnantól éreztem, h ez nem mehet így tovább. kiadtam az útját. utólag még egy halom dolog kiderült a csávóról, szóval duplán megkönnyebbültem, h nem folytattam a dolgot.
azóta van egy becsületes, normális párom, aki beavat a dolgaiba, és nem szorul rá, h hülyeségeket csináljon. :)
Nem éreztem! Pedig elég jó az emberismerő képességem, de nem tudtam, hogy katasztrófa közeledik!
Egy szép napon kerestem valamit a gépen és képekbe botlottam, és abban a mappában beszélgetések voltak lementve, más nőkkel. Pofám leszakadt, ilyen szerelemmel még senki nem szeretett azóta se! (nem irónia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!