Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti gondolkoztatok öngyilkosság...

Ti gondolkoztatok öngyilkosságról? Mi tart vissza?

Figyelt kérdés
[link]

2012. máj. 10. 18:01
1 2
 11/14 csóka bettina válasza:
én megölném magam de a szüleim barátaim szeretete visszatart
2012. máj. 29. 15:09
 12/14 anonim válasza:
22/f igen nem is keveset...minden nap eszembe jut...az életem egy nagy szar és erről csak én tehetek...nincs semmi, akaraterőm már nincs én speciel fű függő voltam 6 évig és többször próbáltam lejönni róla de persze közben kipróbáltam másfajta dolgokat is. fordultunk szakemberhez tényleg mindent megtettem amit lehetett h javuljon a helyzet de nem így történt újra és újra bele estem ugyan abba a hibába...de mind1 is .. Hogy mi tart vissza?? az h ezzel fájdalmat okoznék a családomnak na nem mintha az jobb lenne nekik h 3 éve depressziós vagyok és ha éppen nem önpusztító módon élek...akkor úgy mint egy zombi...semmi életkedvem/életerőm nincs már...és tényleg nem tart vissza más csak az a gondolat h ezzel fájdalmat okozok a szeretteimnek...hát ennyi
2012. jún. 21. 17:29
 13/14 anonim válasza:
Megnéztem az oldalt...eléggé beteg, aki létrehozta, és nem kevésbé azok, akik írogatnak az oldalra. megértem, hogy mindenkinek vannak problémái, nekem is voltak (és vannak) nem mindennapi problémáim,fájt az élet, de akaraterővel túljutottam rajtuk, és ez büszkeséggel tölt el,mert nem a könnyebbik utat választottam, magam mögött hagyva a fájdalmat, amit okozok a szeretteimnek.Igen, fáj, ha az embert elhagyják a szülei, fáj a szerelmi csalódás, rémes, ha az elvesztünk olyat, aki fontos az életünkben, de ez nem megoldás, hogy vagdossuk magunkat meg öngyilkosok leszünk.Időnként nekem is megfordult a fejemben (mint mindenkinek legalább egyszer az életében), hogy de jó lenne, ha holnap már nem kelnék fel,de belegondoltam abba, hogy nem lehetek ennyire önző.Az ilyen és ehhez hasonló oldalakat pedig, amik az öngyilkosságra buzdítanak, be kellene tiltani!!
2012. júl. 9. 14:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen, gondoltam már rá, és mielőtt megtettem volna, az utolsó pillanatban tele lettem önbizalommal, elöntöttek az olyan gondolatok, hogy, én erős vagyok, ki tudok mászni a szarból akár egyedül is, és nem futamodok meg! Rájöttem hogy az öngyilkosság nem megoldás, hanem menekülés.
2012. júl. 9. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!