Öngyilkosságról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Eltudtok képzelni olyan okot amiért megtennétek, vagy ami miatt érthető lenne vagy nem? Mihez kell a több bátorság szerintetek megtenni, egy reménytelen harcot felvállalni ?.2012. jan. 12. 21:24
1/16 anonim válasza:
Aki öngyilkos, az gyáva. Nincs olyan ok, amiért öngyilkos lennék, inkább elköltöznék a Föld másik felére, ott tuti nem lenne ugyanilyen bajom. Ennyi :/
2/16 anonim válasza:
Megtenni sok bátorság kell, a harcot felvállalni pedig sokkal nehezebb, és csak akkor van értelme ha elhiszed, hogy van értelme.
3/16 anonim válasza:
Gyengeség. Az illető képtelen szembenézni a problémáival és menekül. Persze vagy 1000 kontrát tudnék erre mondani. Nem hiszem, h lenne olyan, ami miatt megtenném, ha csak nem vagyok halálos beteg és a halálom nagyon fájdalmas lenne.
4/16 anonim válasza:
Legnagyobb bűn! És ezt minden hitvallás biblia stb. nélkül mondom, az emberi élet egy csoda, nem érdemli meg az aki saját magától elveszi azt.
5/16 anonim válasza:
Jó dolog amely megszabadít a sok félelemtől szenvedéstől és kínlódástól, de nem tehetem meg mert az itt maradtakat tönkretenné. na mindegy ezt a pár évtizedet végig kínlódom valahogy, olyan hosszú út nincs aminek egyszer vége ne lenne. több bátorság az élethez kell
6/16 anonim válasza:
utolsót osztom, amúgy meg én kicsit tartok is tőle, hogy újra leszületek, és kezdhetem elölről ezt az életemet :D
8/16 anonim válasza:
sokat gondolkoztam rajta..volt már hogy elhatároztam h az leszek de valahogy soha nem mertem...valami visszatartott
9/16 anonim válasza:
Ha Alzheimert kapnék, akkor az öngyilkosságot választanám, hogy ne tegyem tönkre vele a hozzátartozóimat (na persze a meghülyülést sem akarom végigélvezni).
Csak el ne felejtsem...
10/16 anonim válasza:
Ha már minden remény szertefoszlik :/ Én már egyre jobban megbékélek a dologgal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!