Eltudtok képzelni olyan okot amiért megtennétek, vagy ami miatt érthető lenne vagy nem? Mihez kell a több bátorság szerintetek megtenni, egy reménytelen harcot felvállalni ?.
Azt mondják az öngyilkosok gyávák..szerintem nem azok..inkább nagyon félnek ettől a világtól és nem számíthatnak senkire...aki azt mondja rájuk, hogy gyávák meg, hogy sose lennék az még biztos nem került olyan helyzetbe ahol esetleg számba vette volna..én megpróbáltam egyszer..már mindent elveszettnek láttam és annyira fájt még a levegő is, hogy nem volt más kiút számomra. De megijedtem és hívtam a mentőt aztán persze gyomormosás aztán itt vagyok. És tényleg mindent túl lehet élni..csak nem szabad feladni..mindenesetre az embereknek segítség kell..főleg az olyanoknak akik egymaguk túl gyengék..(a sérült madarat sem röhögöd ki, inkább segítesz neki..ha pedig nem akkor az téged minősít.)
2012. febr. 7. 16:27
12/16 anonim válasza:
Az öngyilkossá maga a felszabadulás.Önkezeddel véget vetsz az életednek,és így kiszabadítod a fájó lelkedet a testedből.Szerintem soha nem fogunk meghalni,mert a lélek örökké él.A halál csak azt jelenti hogy a test meghalt,és a lélek szabadjára van eresztve. Aki önkezűleg vet véget az életének,hát tegye,mindenki maga dönt a sorsa felől! és szerintem egyáltalán nem önző dolog az öngyilkosság. Hiszen az embernek joga van hozzá! És előbb utóbb mindenki rájön hogy az ember egész életében egyedül van,magára van utalva,hiába van családja,és barátai... Hát ennyit erről.
2012. febr. 20. 13:46
13/16 anonim válasza:
Sajnos én nem hiszek a lelkes dolgokban :/ Halál után a szó szerinti semmi jön...Bár én már annak is örülnék...
2012. febr. 20. 21:20
14/16 anonim válasza:
Hátt énis úgy érzem már fél éve, hogy egyre közelebb kerülök hozzá... majd meglátjuk
2012. febr. 22. 18:43
15/16 anonim válasza:
Bírom a sok embert aki itt irkál, de közben abszolút elfelejtik, hogy egyszer ők is meghalnak. A vallások hamisak, bűn nem létezik, az emberiség évezredek óta tudatlan és valószínűleg így is hal meg.
Teljesen értelmetlen életünknek oly módon akarunk értelmet adni, hogy kiélvezzük evolúciós érzékeinket: szerelem, sikerélmény, dominancia gyakorlása, gyereknevelés. De ezek elmúlnak. Öngyilkosságot nem csak gyengeségből lehet elkövetni, hanem a bölcsesség legmagasabb lépcsőfokára érés felfogásával. Ha van túlvilági élet akkor így is úgy is odakerülsz, ha nincs akkor meg úgyis mindegy.
2012. márc. 14. 15:22
16/16 anonim válasza:
igen
ha pl. 1 hajón vagy akármin ami a víz alá tud megülni és megfulladhatok mindenkép a könnyebb utat választanám de CSAK akkor ha tudnám nincs menekvés
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!