1/14 anonim válasza:
Most is azon gondolkozom, nem tudom tudom mi tart vissza.
2/14 anonim válasza:
Nem tehetném ezt a világgal. A világnak szüksége van rám!
3/14 anonim válasza:
A vallás és az hogy boldog az életem :-)
4/14 anonim válasza:
Néha mikor padlóra kerülök
az hogy több fájdalmat okozom vele, mint örömöt. Szóval inkább felállok és megyek tovább.
5/14 anonim válasza:
Nem gondolkoztam rajta, és az hogy élni jó. :)
6/14 anonim válasza:
Én elég depis vagyok most is, 1 éve szívesen meg is haltam volna...ami visszatartott, hogy meghallottam Demi Lovato - Skyscraper c. számát, ami erőt adott...tudom, hihetetlennek hangzik, de tényleg így történt...
7/14 anonim válasza:
A remény ami visszatart.Abban reménykedik az ember,hogy jobb lesz. :) Normális társaság kell,olyan emberek akikkel sokat tudsz nevetni,kalandozni,szerelem és akkor nem lesz időd azon gondolkodni hogy hogyan halhátnál meg.
8/14 anonim válasza:
Az emberek esetleges reakciója a halálom után. Nem akarom hogy ott álljanak a temetésemen és megmondják, 'hogy na mi megmondtuk, hogy ez lesz belőle, olyan normálatlan és idegileg labilis volt hogy lám megtette és milyen igazunk volt.' Nem akarom senkinek megadni ezt az elégedettséget. Ezért inkább élek.
9/14 anonim válasza:
holnaptól már ezt soha nem fogom olvasni
10/14 Koshinae válasza:
Öngyilkosnak lenni olyan, mint kimenni vizsgáról. Próbálkozás helyett feladni teljességgel értelmetlen. Érdekes, hogy ez az öngyilkossági mánia tipikus first-world problem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!