Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen pszichológiai dolog ez?

Milyen pszichológiai dolog ez?

Figyelt kérdés
Voltatok e már munkanélküliként, hogy teljesen elzárkóztok, még annyit sem jártok ki mint eddig, szó szerint egyik napról a másikra élsz, mert beosztod a lóvét, és közben meg csak azt látod, hogy spórolsz, de max pár napot tudsz fogni ezeken, mert a lóvé úgyis elfogy, viszont melód nem nagyon néz ki, hogy lesz, közben meg eszed a gagyi kaját, ami lehet még káros is. én most még tanulok is mellette, most keresni is félek, mert ha lenne, lehet akkor vizsgákra nem tudnék elmenni, én meg csúszni nem akarok, mert lóvés a szak amit csinálok. Ja, és még kapok most egy darabig járadékot, tehát most nem is tudok így még alkalmiba sem menni, és igazat megvallva én ha melózok, szeretek bejelentve lenni. szóval mivel lehet dolgom? amúgy dolgoztam most is két évet gyárakba, tehát nem nem akarok, csak nem elégítenek ki, vannak, lennének komolyabb terveim, csak nincs meg a húzó erő, és ráadásuul már 28 is elmúltam, és se barátnő, annyi, hogy van több mint egy millióm megtakarítva. de amúgy.....
2012. ápr. 18. 10:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
Képzeld az én új fiatal munkatársam is tanul. Jelezte ezt a főnökömnek még az állásinterjún, és láss csodát, a főnököm személyre szabva írja meg az ő beosztását, hogy dolgozni is tudjon, és az iskolát is elvégezhesse. Ő heti 3 nap jár suliba, és mi a munkatársai is segítünk neki ha pl vizsgája van, mert ha kell akkor műszakot cserélünk vele.
2012. ápr. 18. 14:21
 52/70 anonim ***** válasza:
Sőt ez a munkatársam a fizetéséből fizeti a tanulmányait, pedig még csak 19 éves. Szerintem te nagyon el vagy kényesztetve ha még ennyi idősen is fáj hogy anyukád erkölcsileg nem támogat.
2012. ápr. 18. 14:24
 53/70 anonim ***** válasza:

Amire most neked a legnagyobb szükséged lenne az egy barátnő.

De barátnőd ezzel a hozzáállással nem lesz. Azt akarod, hogy a csaj rágja a szádba, hogy mit csinálj, szerinted kinek kell egy ilyen tutyimutyi gyerek?!

A nőknek egy határozott férfira van szükségük, nem egy olyanra aki csak a kifogásokat keresi.

2012. ápr. 18. 14:26
 54/70 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nem vagyok, mert mint írtam, dolgoztam nyaranta amíg tanultam, diákhitellel csináltam végig a fősulit, úgy, hogy az árvaságit hazaadtam úgy, hogy alig voltam otthol mivel kolis voltam, ja, és anyuék el voltak vállva. Nagyobb értékeim amik vannak a fizetéseimből vettem meg magamnak. Az erkölcsi támogatás meg magától kéne jönni, és hidd el, nagy erőt tud adni. Szóval nem tudom mi a bajod azzal, ha az ember igényli. hm? Ha kényes lennék nem így állnék anyagilag sem, hanem már eltüntem volna a süllyesztőben.
2012. ápr. 18. 14:27
 55/70 A kérdező kommentje:
Tutyimutyi? tudod lehet az vagyok, viszont én sosem szerettem műmájerskedni. abba szóltam bele, amibe tudtam igazam van, és abba kezdtem el csinálni dolgom amihez tudtam, fogom tudni. lehet, hogy a lányok azt szeretik, viszont nagyképűsködni a semmire nem szeretek.
2012. ápr. 18. 14:29
 56/70 anonim ***** válasza:
100%
a határozott nem egyenlő a nagyképűséggel
2012. ápr. 18. 14:36
 57/70 anonim válasza:
Ha levelezőn tanulsz, mellette hogy a fenébe ne tudnál dolgozni? Ne mondd már nekem. Én is most csinálom a másoddiplomám, mellette van egy fő- és két mellékállásom, és ott a háztartás is.
2012. ápr. 18. 14:36
 58/70 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj! Én amióta írni tudok, azóta tudom hogy irodalommal, költészettel szeretnék foglalkozni. Apám SOSEM támogatott ebben, még csak el sem olvasta a verseim. Nem foglalkoztam azzal hogy támogat-e vagy sem. Mára elmondhatom, hogy többszörösen publikált költő vagyok, költészeti pályázatokra pályázom, sőt egy irodalmi kör alapító tagja is vagyok. Az apám pedig sosem támogatott ebben, mert szerinte a költőség és az írás semmire sem való tevékenység. Ő nem támogatott, én meg nem hallgattam rá. Tudtam mi az amivel foglalkozni szeretnék, tettem érte, és elértem amit elértem, és még járom tovább az utam, hogy megvalósuljon minden költészeti célom. Utoljára írom, hogy semmilyen erkölcsi támogatást sem kaptam apámtól.
2012. ápr. 18. 14:45
 59/70 A kérdező kommentje:
Ez becsülendő. Én is ismétlem magam utolsó előtti. Van ilyen amit írsz, írtok én nem mondtam,hogy lehetetlen.
2012. ápr. 18. 15:03
 60/70 anonim ***** válasza:
Egyébként a beritakozásig, tehát februárig mik a terveid? Gondolom nem csak ölbetett kézzel várod a segélyt...
2012. ápr. 18. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!