Milyen pszichológiai dolog ez?
"Fel birod fogni amit írtam???? vagy valami okosat akarsz mondani? Mondom, voltam, de ilyen környezetben kifognak engem, nem érzem magam jól ilyen helyeken. nem vagyok heves mérsékletű"
Ez a második-harmadik hozzászólásod. Mi lenne, ha heves vérmérsékletű lennél?!
Drága, 28 évesen rá kéne jönnöd, hogy a munka, a megélhetés NEM arról szól, hogy jól érzed magad.
Fiatalabb vagyok nálad, úgyhogy nem hiszem, hogy lekéstem volna bármit is.
De tényleg nem értem, amíg tanul az ember, addig mindent el kell vállalni, amivel sikerül a tanulást biztosítani, aztán majd utána kell keresni végleges melót.
Ha meg az a dilemma, hogy a munkanélküli mellett nem lehet bejelentett munkád, hát igen, ez így van, vagy ez, vagy az, de ezen kár keseregni.
Jó, akkor meg várd ki a vizsgaidőszak végét, aztán helyezkedj el, addig meg marad a segély. Nem ideális megoldás, de ez van.
Szóval tényleg a kérdést nem látom a dologban... Mit akarsz tudni? Vagy miről? És mi köze az egésznek a pszichológiához?!
Ugyan már, mi a fene az a társadalmi megbecsültség...?
Peeersze.
"de úgy érzem, le kellene tudni nyugodtan az első félévet sikeresen, és utána keresni"
Igen? Akkor meg jó, megvan a megoldás. Tudod, nem az a baj veled, hogy nincs épp munkád, hanem az, hogy töketlen vagy. Nem tudod kimondani, hogy "igen, most ez a legjobb megoldás a sok rossz megoldás közül, mert ez látszik a leghatékonyabban előmozdítani a jövőbeni haladást".
Legyél már férfi, és ha meghozol egy döntést valamilyen érvek mentén, akkor tessék kiállni érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!