Milyen pszichológiai dolog ez?
Figyelt kérdés
Voltatok e már munkanélküliként, hogy teljesen elzárkóztok, még annyit sem jártok ki mint eddig, szó szerint egyik napról a másikra élsz, mert beosztod a lóvét, és közben meg csak azt látod, hogy spórolsz, de max pár napot tudsz fogni ezeken, mert a lóvé úgyis elfogy, viszont melód nem nagyon néz ki, hogy lesz, közben meg eszed a gagyi kaját, ami lehet még káros is. én most még tanulok is mellette, most keresni is félek, mert ha lenne, lehet akkor vizsgákra nem tudnék elmenni, én meg csúszni nem akarok, mert lóvés a szak amit csinálok. Ja, és még kapok most egy darabig járadékot, tehát most nem is tudok így még alkalmiba sem menni, és igazat megvallva én ha melózok, szeretek bejelentve lenni. szóval mivel lehet dolgom? amúgy dolgoztam most is két évet gyárakba, tehát nem nem akarok, csak nem elégítenek ki, vannak, lennének komolyabb terveim, csak nincs meg a húzó erő, és ráadásuul már 28 is elmúltam, és se barátnő, annyi, hogy van több mint egy millióm megtakarítva. de amúgy.....2012. ápr. 18. 10:47
21/70 anonim válasza:
Így van: korrepetálj gyerekeket! Sokkal több pénz, mint egy gyári munka. Az iskolai tanításnál is jobb pénz, és nincs fegyelmezési probléma.
Milyen szakos vagy?
22/70 anonim válasza:
nem véletlen nincs barátnőd 28 évesen, szerintem tök hülye vagy
23/70 A kérdező kommentje:
Hogy mivel szeretnék? Most a környezetvédelemmel. Eddig a számtekkel akartam, mert ebbe is voltam sokáig, csak komolyabb cégek nagyon kérik a nyelvet. a környezetvédelem meg érdekel tényleg, és próbáltam valamerre elmozdulni a gyári mindennapokból és februárba beiratkoztam.
2012. ápr. 18. 11:42
24/70 anonim válasza:
Pedig az informatika a jövő! Én már nagyon bánom, hogy anno nem folytattam az informatikai tanulmányaimat, mert azt látom, hogy az összes volt osztálytársam sikeres lett ezen a pályán! Én nem vetném el teljesen ezt a lehetőséget...
25/70 A kérdező kommentje:
Annak aki lehülyézett: nekem önbizalmam nincs inkább, nem pedig eszem. szerintem aki hülye nem végez el kétszakos tanári fősulit amit más öt hat év alatt, én négy év alatt, sőt még szakirányyal is. amúgy biosz számtek tanár vagyok. szóval hagyjuk ezt a tök hülye vagyok dumát. nekem ami gyengébben megy az az idegen nyelv, mert sokat kéne tanulnom,
2012. ápr. 18. 11:44
26/70 A kérdező kommentje:
nem vetem én el teljesen, csak szeretnék más oldalról is elérhetővé tenni magam. magyarán, hogy ne tanári dolgokba tudhassak csak gondolkozni.
2012. ápr. 18. 11:45
27/70 anonim válasza:
Sajnos fel kell hogy ébresszelek: környezetvédelemmel semmire nem fogsz menni! Egyébként miért tanárnak tanultál, ha nincs önbizalmad? Megjegyzem hogy az élet minden területéhez szükséges az önbizalom.
28/70 A kérdező kommentje:
Azért reménykedek hogy lesz benne majd esélyem dolgozni, amúgy már tapasztaltad? mert akkor érdekelne, hogy miért gondolod így, hogy legyen róla fogalmam. Azért mentem tanárnak, mert én rendszergazda akartam lenni, csak tudtam, hogy hiába van meg az, kevés a fizu ha bérosztálybesorolás van, és azért akartam diplomát is.
2012. ápr. 18. 12:08
29/70 anonim válasza:
A munkatársam környezetvédelmi suliba járt, de konkrétan megmondták neki hogy ez az ország kb 50 év mulva lesz olyan szinten hogy meg tudjanak majd élni a szakmájukból, mert jelenleg nincs rájuk igény a munkaerőpiacon.
30/70 anonim válasza:
Hol tanulsz környezetvédelmet? Elég sok lehetőség van előtted, azokat kéne megragadni. Sajnos ha az ember éhes, és kell hol laknia is, nem igazán csinálhatja mindig azt, amit a legszívesebben tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!