Most ez milyen dolog már? :S Teljesen ki vagyok bukva. :S
1 hét után haza jöttem, anyám rögtön nekem esett..:S
Mindig akkor vagyok neki jó meg akkor kedves mikor ép haragba van a barátjával..:S
Amíg nem voltam itthon nem is takarított most meg közli h akkor álljak neki, meg nekik meleg ebéd kell délután...
annyira ki vagyok bukva semmi másra nem vagyok jó csak cselédnek?:S
Mennyi idős anyád és te?
Miért kellene neked meleg ebéddel várnod a kanját?
Főzzön neki ő!
Neked főzött meleg ebédet a pali?
anyám 42 , azt nem tom mért kénne nekik főzni..
Most ismét szent a béke és ezek szerint én csak addig kellek neki amíg rossz a helyzet a barátjával.
Az én páromat meg megint elkezdte leszólogatni..:S
Pedig 100 különb mint az övé..
Mit képzelsz magadról kislányom!??
majd ha annyi évet ledolgoztál mint édesanyád, akkor szemtelenkedj vele, addig örülj hogy van hol laknod és kapsz ételt!
hihetetlen hogy mennyire hálátlanok a mai fiatalok!!
Vagy menj el dolgozni mint édesanyád, megtudod mi az a munka! Mert az hogy tanulsz az semmi!!!
11:01-nek:
Nem tudod elolvasni, hogy neki kell főzni? Az is lehet, hogy még vásárolni is neki kell, meg ilyenek... És mrét kéne hálásnak lennie? Nem Ő akarta, hogy megszülessen... Jó alap dolog, hogy megköszönjük, hogy felnevelnek... De a szülők vállalták a gyereket, akkor ha megszületik az már az ő "bajuk" vagy szebben felelősségük.
Egyébként apukáddal mi van?
előző voltam
Hogy mit képzelek magamról?
Nem vagyok hálátlan mindent megcsinálok amire kér, de amit megcsinálok azt is lefikázza.
És nem a házimunkával van a bajom hanem azzal h a kérlek a köszönöm létszíves szavak soha nem hangoznak el.
De az fáj a legjobban, hogy csak addig vagyok jó meg addig tud velem normálisan beszélni amíg a pasival össze van veszve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!