Most ez milyen dolog már? :S Teljesen ki vagyok bukva. :S
1 hét után haza jöttem, anyám rögtön nekem esett..:S
Mindig akkor vagyok neki jó meg akkor kedves mikor ép haragba van a barátjával..:S
Amíg nem voltam itthon nem is takarított most meg közli h akkor álljak neki, meg nekik meleg ebéd kell délután...
annyira ki vagyok bukva semmi másra nem vagyok jó csak cselédnek?:S
hoppá elrontottam: *mert ha nem tanul akkor enm lesz belőle semmi se
bocsi
Ha nem járkálsz sehova,akkor honnan mentél haza egy hét után?
Nagyon zavaros vagy..
ha nem tetszik a házimunka,költözz albérletbe
1. Meg kéne kérdezni anyukát is, ő hogy látja a dolgokat. A szülő-gyerek viszony nem ennyire egyszerű, hogy az egyik csak ad, a másik meg csak elfogad. Édesanyád vajon mit gondol, mit nyújt azért, hogy kiszolgáld őket? Kérdezz csak rá, nyugodtan.
2. A kérem és a köszönöm udvarias kifejezések, főleg egy hierarchikus viszonyban. Márpedig ez az. Nem kötelező kimondania.
3. Tiszteletlenség: leginkább arra vonatkozik, hogy a családodat érintő kérdéseket nem a helyén, hanem az internet közössége előtt próbálod kezelni. Első körben tán anyukával kéne leülni, megbeszélni. Majd ha ez nem sikerül, akkor állj a lábadra, menj el dolgozni, és járj levelezőre. A függetlenségnek meg kell fizetni az árát.
A szülőnek nem kötelessége a felnőtt gyerekét eltartani, fizetni az oktatását, és az ezzel járó kiadásokat viselni. Ha mégis ezt teszi, azért hála jár, és azt ér kimutatni is.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!