Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most ez milyen dolog már? :S...

Most ez milyen dolog már? :S Teljesen ki vagyok bukva. :S

Figyelt kérdés

1 hét után haza jöttem, anyám rögtön nekem esett..:S

Mindig akkor vagyok neki jó meg akkor kedves mikor ép haragba van a barátjával..:S

Amíg nem voltam itthon nem is takarított most meg közli h akkor álljak neki, meg nekik meleg ebéd kell délután...

annyira ki vagyok bukva semmi másra nem vagyok jó csak cselédnek?:S

2010. júl. 27. 10:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

hoppá elrontottam: *mert ha nem tanul akkor enm lesz belőle semmi se

bocsi

2010. júl. 27. 11:20
 22/26 anonim ***** válasza:
anyád nehogymár ne engedje meg hogy azzal járj akivel akarsz.z már nem az az idő amikor a szülő válazst valakit a lányának és ha tetszik ha nem az van.. -.- Te meg 19 évesen állj a sarkadra akkor és mondd el neki hoyg anyu megcsinálom amit kérsz de oda lehet tenni hogy lágyszives kislányom és köszönöm. És legalább 1 hét után beszéljen veled anyához méltóan!
2010. júl. 27. 11:21
 23/26 anonim ***** válasza:
Éretlen személyiség, vagy személyiségzavaros az anyukád szerintem vagy a kettő együtt. Nem lányaként tekint rád, hanem haverként akit piszkálgattak.
2010. júl. 27. 11:39
 24/26 anonim ***** válasza:

Ha nem járkálsz sehova,akkor honnan mentél haza egy hét után?

Nagyon zavaros vagy..

ha nem tetszik a házimunka,költözz albérletbe

2010. júl. 27. 13:12
 25/26 A kérdező kommentje:
Nagy szülöknél voltam péntekig, mert mamának segíteni kellet 7végén meg barátomnál voltam
2010. júl. 27. 13:53
 26/26 anonim ***** válasza:

1. Meg kéne kérdezni anyukát is, ő hogy látja a dolgokat. A szülő-gyerek viszony nem ennyire egyszerű, hogy az egyik csak ad, a másik meg csak elfogad. Édesanyád vajon mit gondol, mit nyújt azért, hogy kiszolgáld őket? Kérdezz csak rá, nyugodtan.

2. A kérem és a köszönöm udvarias kifejezések, főleg egy hierarchikus viszonyban. Márpedig ez az. Nem kötelező kimondania.

3. Tiszteletlenség: leginkább arra vonatkozik, hogy a családodat érintő kérdéseket nem a helyén, hanem az internet közössége előtt próbálod kezelni. Első körben tán anyukával kéne leülni, megbeszélni. Majd ha ez nem sikerül, akkor állj a lábadra, menj el dolgozni, és járj levelezőre. A függetlenségnek meg kell fizetni az árát.

A szülőnek nem kötelessége a felnőtt gyerekét eltartani, fizetni az oktatását, és az ezzel járó kiadásokat viselni. Ha mégis ezt teszi, azért hála jár, és azt ér kimutatni is.

27/L

2010. szept. 14. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!