Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lemertek vetközni teljesen a...

Lemertek vetközni teljesen a férjetek elótt? Nem szégyenlotek hogy nem vagytok tökéletesek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 12:59
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Sajnos nálam egyik hónapról a másikra lett hormonzavar miatt. Nem tudtam ellene mit tenni, tavaly áprilisban elkezdtem fogyózni, mikor csak plusz 6-7 kiló volt, és fogyókúra közben még ráhíztam majdnem 10et nyárig...
2012. ápr. 1. 14:42
 32/43 anonim ***** válasza:
És a férjed nem érti meg hogy a betegség miatt híztál?
2012. ápr. 1. 14:47
 33/43 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Azt írod hogy a narancsbőr a zavaró. Neked vagy a férjednek?
2012. ápr. 1. 14:50
 34/43 A kérdező kommentje:
Nekem hát ő remélhetőleg nem látja fényben mert takargatom. Előröl csináljuk a dolgokat hogy a jó részeket lássa. Meg ruhában lát. Ha majdnem sótét van csak akkor vetközöm elótte teljesen meztelenre hátulról.
2012. ápr. 1. 15:01
 35/43 anonim ***** válasza:
Te nagyon hiú és buta vagy. Mennyi idős vagy?
2012. ápr. 1. 15:05
 36/43 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nem érti meg és vígsztal is állandóan, de nekem akkorse mondja senki, hogy ugyanúgy tetszem neki, mint régen( szőke hosszúhajú bombalakú lány voltam, most egy duci barna rövidhajú kis senki) Ha látnl 2 képet értenéd miről beszélek.
2012. ápr. 1. 15:07
 37/43 A kérdező kommentje:
Most is lehetne szőke hajad meg hosszu. Linkelsz képet? Nem tom elkepzelni de sajnálom a dokik mit mondanak? Mi a betegséged? Pm?
2012. ápr. 1. 15:10
 38/43 anonim ***** válasza:

Igen,levetkőzök a párom előtt,pedig nem vagyok bombanő. De rendszeresen mozgok, igyekszem csinos, és vonzó lenni.

Nem akarok túl intim lenni,kedves kérdező,de akkor ti hogy szoktatok szeretkezni? Vagy nem szoktatok pl együtt fürdeni, zuhanyozni? Hogy szoktál öltözködni?

2012. ápr. 1. 15:11
 39/43 anonim ***** válasza:

A hajamat muszáj volt levágassam, mert nagyon tönkretette a fesfés, töredezett volt nagyon, állandóan tiszta kóc. Nem akarom többet szőkére festeni, ezért tértem vissza a természeteshez.

FOgamzásgátlótól lettem hormonzavaros, ki kellett várjam míg kiürül a szervezetemből az a pár hónapnyi adag, azóta elkezdtem fogyni, 8 kiló már lement, már csak 8-10 van hátra és újra a régi leszek.

2012. ápr. 1. 15:15
 40/43 A kérdező kommentje:
Ugy hogy előröl lát hátulról nem. A sex meg ha fényes nappal akkor én vagyok alul vagy felül ha majdnem sótét hangulatvilagositas akkor mehet hatulról is
2012. ápr. 1. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!