Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon ők belátták már, h ők...

Vajon ők belátták már, h ők sem (voltak) tökéletesek?

Figyelt kérdés

Tudom nem családi kapcsolatok kategória, de az emberi kapcsolatokba kicsit beletartozik, olyan cimke meg nincs itt.

Szóval mindig nagyon kövér voltam. Bármilyen kedves is voltam másokhoz, mindig a testalkatom miatt voltam lehurrogva, kicsúfolva. Volt olyan is, h hívogattak és dagadt disznónak szólítottak.

Közel a 30-hoz, 10 évvel az esetek után nézem a régi osztálytársak képeit és kb 90%-uk, akik addig normál testalkatúak voltak, szépen hízásnak indultak. Nem is akárhogy, rendesen eltorzultak. Én mára sokat leadtam, rendszeresen sportolok és rendesen táplálkozom.

Néha annyira szeretném őket hasonló dolgokkal bosszantani, mint ahogy ők tették velem, de mégsem teszem, csak a kisördög bújkál bennem.

Szerintetek frusztráltak ők annyira a súlyuk, kinézetük miatt, mint én voltam akkor? Sőt, a mai napig az vagyok. Ez az érzés nem tudott elmúlni. Nem vagyok bulímiás v ilyesmi, de ha jól belakom, mondjuk egy családi ebéd alkalmáva és mozdulni is alig bírok, akkor nagyon-nagyon bűntudatom van és "dagadt disznónak" érzem magam.

2011. jún. 11. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
igen,ha találkoznák egy párral bizony,hogy beszolnák,hogy hüü..de el hiztál.Emlékeztetnék néhányat,de a bosszuállás nem megoldás.Én nem tudnám visszatartani magamban,és ha neked ettöl jobb lessz,te is majd szurj alájuk.Az ilyenre szokták mondani,hogy Isten nem ver bottad:)
2011. jún. 11. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg belátták, de nem értem, hogy neked mitől lesz jobb, ha lesüllyedsz az ő szintjükre.
2011. jún. 11. 20:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is belattak, de tudod, hogy milyenek a gyerekek. Ne menj le az o szintjukre. Engem is szekaltak a sulyom miatt meg azert, mert tul sokat tanultam, ma meg ezek az emberek azt mondjak, hogy de jol tettem, hogy tanultam, engem keresnek, nem a regi nagymenoket, akik drogosak lettek. Ilyen a gyerekkor, a gyerekek szoktak csufolodni. Szerintem nem lenne illendo a reszedrol lemenni a szintjukre. Akkor te sem leszel kulonb naluk, sot felnottkent ilyeneket odamondogatni sokkal durvabb dolog.
2011. jún. 11. 21:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy közel a 30-hoz elvileg érett fejjel le akarsz csökkenni éretlen fiatalok szintjére, akik biztos, hogy nem gondolkodtak mikor ezeket mondták.

Engem is sokat csúfoltak, pedig én kövér sem voltam (csak nem voltam sovány) mégse vágom ezeknek az embereknek az arcába, hogy hogyan néznek ki.

Nem lesz tőle jobb. Csak fiatalok voltak. És eljön még az idő amikor az ő gyerekeik mennek sírva haza mert kicsúfolták vagy bántották őket. Mert ez mindenkivel megesik. Neked ettől nem lesz jobb.

2011. jún. 11. 21:12
 5/7 A kérdező kommentje:

"Néha annyira szeretném őket hasonló dolgokkal bosszantani, mint ahogy ők tették velem, de mégsem teszem, csak a kisördög bújkál bennem."

Ezt a mondatomat nem árt elolvasnotok még egyszer, mert én nem azt írtam, h ádáz üzengetésekbe kezdek, amiben mindenkit lehordok. Az egész csak gondolati szinten megy. Amolyan idegesség levezetésként.

2011. jún. 11. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Tarts ki, te vagy a nyerő. De tényleg ne bántsd őket. Bár a leveled stílusa egy nagyon jóindulatú embert mutat, biztos megértő vagy velük. Sajnos sokan elhíznak, még ha csinosak is fiatalon, mert nem tudják fegyelmezni magukat, és a hasuk az istenük. De te igyekezz a legközelebbi találkozóra még leadni, és szupercsinos lenni!
2011. jún. 11. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mintha magamat hallanám. :) Én egy kicsit fiatalabb vagyok nálad, de teljesen hasonló érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Általános iskolában nagyon kövér voltam, meg rengeteget tanultam. Ezzel már a legtöbb gyerek céltáblájává is váltam. Középiskolában persze lefogytam, lenyelvvvizsgáztam két nyelvből, most egyetemista vagyok. (Lassacskán végzek, elég nehéz szak, de derekasan állom.) Mostanság keresett fel pár volt osztálytárs, hogy mi van velem? Természetesen semmi. :) Persze ők elsorolják, hogy lassan összejön a nyelvvizsgára a tudásuk (én már 5 évvel ezelőtt letudtam), felvették őket valami gagyibb tanfolyamra, csini felsőt vettek a múlthéten, jó áron, most indulnak a munkanélkülibe segélyért, megszületett a pici, bár az apuka lelépett, de semmi baj, mert olyan cukik a kisbabák, és hiába nincs még érettségije se, ő így is milliókat fog keresni, stb... Én persze illedelmesen mosolygok, majd elköszönök, közben pedig azt kiabálnám, hogy "Ide nézz, sikeres vagyok és jól nézek ki, te pedig még a fasorban se vagy!". De nem teszem. Biztos nekem is rosszul esne, ha az orrom alá dörgölnék a saját kudarcaimat. (Ők már ezt megtették vagy százszor, de mindig csak nyeltem egyet.) Inkább hazajövök, elolvasom németül a híreket, megnézem milyen dicshimnuszt írt a konzulensem, megsimogatom a cicámat, felhívom a páromat és elmegyünk moziba. :)

2011. jún. 11. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!