A sztárok miért annyira tökéletesek?
Istenem... -.-"
Először is: azért lesznek sztárok, mert valaki meglátja bennük, hogy mit lehetne kihozni belőlük egy kis photoshoppal.
Nekik ez az életük, személyi edzők meg életmódtanácsadók hada veszi őket körül, profi sminkesek, fodrászok... stb, és ez a munkájuk része, hogy egyfolytában ápolják a külsejüket! Szerintem a napjaik nagyrészét ez teszi ki.Nem hanyagolhatják el az edzést, nem azt esznek amit akarnak... és ezek még csak a legalapvetőbb dolgok, aztán még ki tudja mi mindent csinálnak magukkal amiket nem is tud senki :)
Én nem bírnék így élni az biztos :)
meg azért ahhoz, hogy valaki híres legyen a külső is fontos, tehát egy kis alapvető szépség szükséges a kezdeteknél.
az idióta média hatása az idióta fiatalokra. már bocs. épp ezt akarják elérni. ezért szenved komplexusoktól annyi fiatal. És igazuk van a fentieknek. Hidd el, pénzzel nagyon sok mindent lehet elérni. Konditeremben napi 2-3 óra, személyi edző, dietetikus, szakács, drága kencék, drága ruhák. ez már persze, hogy vonzza magával az önbizalmat. egyébként meg hány éves az a csaj? 15-16? hogy a viharba ne lenne szép - bár nekem ő pont nem tetszik speciel - a fentiekkel együtt?
Csak hogy rájöjj, a sztárok sem tökéletesek:
vannak köztük durvák, és nem lehet mindent arra fogni, hogy épp egy rossz pillanatban kapták le őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!