A sztárok sem tökéletesek, ugye!? Mit gondoltok ezekről?
Selenának milyen borostás a combja(vagy legalábbis látszik hogy ott is szőrtelenít,de nem túl szép látvány)
Adriana Limának milyen szőrös a keze,pedig igazán megtehetné,hogy gyantáztatja,vagy véglegesen leszedeti onnan a szőrét:
Ha jól megnézitek,van egy kis bajsza is,és a hónaljgyanta sem volt tökéletes:
Adriánának még az ujjai is szőrösek,ha jól megnézitek:
Alyssa Milanonak se pihés a karja:
A kezet nem igazán szokták szőrteleniteni,valakinél előfordul de azért nem túl jó ötlet.
A hónaljjal szerintem semmi baj sincs,nem tudom te ott mit látsz...
Adriánának még az ujjai is szőrösek,ha jól megnézitek-Hát én nem láttam,de örülj mert ezek szerit jó a szemed :D
Tudtuk nagyon jól,h senki sem tökéletes,de érdekelne,h miért tetted fel a kérdést...
Akinek már ilyen szőrös,azt illene szőrteleníteni szerintem,főleg ha állandó reflektorfényben van.
Hát nem tudom,csak úgy,szemet szúrtak ezek a képek,gondoltam kiírom kérdésbe,ennyi az egész:)
savanyú a szőlő?:DDD
jah, nekik is vannak hibáik - bár az általad említetteket nem látom sajnos, de bennem van a hiba - viszotn ezzel nincs semmi baj és nem tudom hogy unatkozhatsz ennyire. ha szeretnél rájuk hasonlítani ne őket ócsárold, hanem tegyél érte hogy olyan tested legyen mint pl a fekete hajú csajszinak.
én látom a hibákat, de ők sem lehetnek mindig mindenhol "tökéletesek"
mindenkinek vannak hibái, mondjuk ezek olyanok amin lehet változtatni, de ha őket nem zavarja
én inkább magammal foglalkozom, mint másokkal
Utolsó,a többieken nem látsz hibát?Vak vagy?
Majdnem behánytam ezeken,egyedül Selenáét nem tartom gáznak,inkább látszódjon a szőrtelenítés helye,minthogy szőrös legyen.
Viszont Adriana nagyon durva...én az ujjain is láttam,de a karja meg a bajsza valami ocsmány..na meg Alyssa karja se semmi...
Én szőkés hajú vagyok,a szőröm is gyenge és világos MÉGIS szedetem a karomról is......ha ilyen sötét szőrű lennék ki nem lépnék az utcára így..
senki sem tökéletes, csak az akibe szerelmes vagy :) de azt is csak hiszed :)
mindenkinek van jobb és rosszabb "formája", mindenkiről lehet csinálni előnytelen képeket stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!