Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A sztárok sem tökéletesek,...

A sztárok sem tökéletesek, ugye!? Mit gondoltok ezekről?

Figyelt kérdés

Selenának milyen borostás a combja(vagy legalábbis látszik hogy ott is szőrtelenít,de nem túl szép látvány)

[link]

Adriana Limának milyen szőrös a keze,pedig igazán megtehetné,hogy gyantáztatja,vagy véglegesen leszedeti onnan a szőrét:

[link]

Ha jól megnézitek,van egy kis bajsza is,és a hónaljgyanta sem volt tökéletes:

[link]

Adriánának még az ujjai is szőrösek,ha jól megnézitek:

[link]

Alyssa Milanonak se pihés a karja:

[link]

2011. aug. 6. 09:53
 1/10 anonim válasza:
100%

A kezet nem igazán szokták szőrteleniteni,valakinél előfordul de azért nem túl jó ötlet.

A hónaljjal szerintem semmi baj sincs,nem tudom te ott mit látsz...

Adriánának még az ujjai is szőrösek,ha jól megnézitek-Hát én nem láttam,de örülj mert ezek szerit jó a szemed :D

Tudtuk nagyon jól,h senki sem tökéletes,de érdekelne,h miért tetted fel a kérdést...

2011. aug. 6. 09:58
 2/10 A kérdező kommentje:

Akinek már ilyen szőrös,azt illene szőrteleníteni szerintem,főleg ha állandó reflektorfényben van.

Hát nem tudom,csak úgy,szemet szúrtak ezek a képek,gondoltam kiírom kérdésbe,ennyi az egész:)

2011. aug. 6. 10:00
 3/10 szamóca.. ***** válasza:
88%

savanyú a szőlő?:DDD

jah, nekik is vannak hibáik - bár az általad említetteket nem látom sajnos, de bennem van a hiba - viszotn ezzel nincs semmi baj és nem tudom hogy unatkozhatsz ennyire. ha szeretnél rájuk hasonlítani ne őket ócsárold, hanem tegyél érte hogy olyan tested legyen mint pl a fekete hajú csajszinak.

2011. aug. 6. 10:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

én látom a hibákat, de ők sem lehetnek mindig mindenhol "tökéletesek"

mindenkinek vannak hibái, mondjuk ezek olyanok amin lehet változtatni, de ha őket nem zavarja

én inkább magammal foglalkozom, mint másokkal

2011. aug. 6. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek lehetnek hibái. Egyébként az egyetlen, akinél eléggé látszik a szőr, az Alyssa Milano, ő tényleg megtehetné, hogy leszedi a szőrt. A többiekben viszont nem látok hibát.
2011. aug. 6. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó,a többieken nem látsz hibát?Vak vagy?

Majdnem behánytam ezeken,egyedül Selenáét nem tartom gáznak,inkább látszódjon a szőrtelenítés helye,minthogy szőrös legyen.

Viszont Adriana nagyon durva...én az ujjain is láttam,de a karja meg a bajsza valami ocsmány..na meg Alyssa karja se semmi...

Én szőkés hajú vagyok,a szőröm is gyenge és világos MÉGIS szedetem a karomról is......ha ilyen sötét szőrű lennék ki nem lépnék az utcára így..

2011. aug. 6. 10:35
 7/10 anonim ***** válasza:
szőrösen is lehet valaki sztár és szőrösen is döglenek utána a pasik mert leszarják... és pontosan ők is leszarják mert olyan a kisugárzásuk, hogyha lila lenne a szőrük akkor se lenne gáz.. a mai felfogással van a gond és nem az emberek teljesen szuvenír szőrtelenítési szokásain, inkább lennék büszke arra hogy szőrös vagyok, mint állandó kényszerben élni és megfelelni mindenkinek, hogy még egy kicsi pihe se legyen rajtam...rajtam van, van amikor van kedvem leszedem, de a páromnak így is tökéletes vagyok :D
2011. aug. 6. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Mint már elmondták,senki sem tökéletes,bár tele vannak pénzel nem értem akkor miért nem csinálnak végleges szőrtelenítést,de lehet,hogy csak ettől "egyediek" és,hogy bebizonyítsák,hogy senki sem tökéletes :D
2011. aug. 6. 13:51
 9/10 anonim ***** válasza:
az, hogy valaki híres az nem azt jelenti, hogy tökéletes, innentől kezdve nem értem magát a kérdést sem. amúgy engem inkább az érdekelne, hogy adrianat mi az istennel kenegetik, hogy minden képen csillog mint valami new wawe vámpír.
2011. aug. 6. 14:06
 10/10 anonim ***** válasza:

senki sem tökéletes, csak az akibe szerelmes vagy :) de azt is csak hiszed :)

mindenkinek van jobb és rosszabb "formája", mindenkiről lehet csinálni előnytelen képeket stb..

2011. aug. 6. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!