Miért van az, hogy azok a férfiak, akik belsőleg tökéletesek lennének, kívülről nem tetszettek, vonzódni sem tudtam, viszont akik külsőre vonzóbbak voltak (lent)?
Figyelt kérdés
Azok meg vagy beképzeltek, önzők, bunkók vagy egyszerűen nem jöttek be belsőleg?2011. szept. 8. 12:59
1/18 anonim válasza:
Azért, mert tökéletes nem létezik.
2/18 anonim válasza:
sajnos akik jól néznek ki,és tudják is magukról rettentően eltudnak szállni maguktól..:/
3/18 A kérdező kommentje:
De ha a jóképűt ötvöztem volna egy csúnya de jó emberrel maga a tökély lett volna, nem egyszer!
2011. szept. 8. 13:04
4/18 anonim válasza:
Mert neked senki sem elég jó, de szeretsz általánosítgatni.
5/18 A kérdező kommentje:
Ez nem válasz.
2011. szept. 8. 13:08
6/18 anonim válasza:
Te belsőleg vagy külsőleg vagy tökéletes?
7/18 anonim válasza:
nem szükséges hogy ronda legyen aki okos, vagy okos legyen aki ronda. az biztos, hogy kevesebb az, aki okos és szép is egyben
@ ma 13:05
ha nem látnád nem általánosít a kérdező, vagy talán neked az egy-kettő azt jelenti, h mindenki?
8/18 anonim válasza:
Pedig de, válasz. Sőt jó válasz! Én egyetértek vele. ;)
10/18 anonim válasza:
Na én ezért használom a külsőt CSAK megkülömböztetésre. Megkülömböztetni az embereket egymástól, hogy Ő a Juli Ő meg a Mari amaz meg a Józsi. Felismerésre. Én is úgy látom, hogy a jobb pasik bunkóbbak is. Bár lehet, hogy rossz helyen lakom.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!