Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy azok a...

Miért van az, hogy azok a férfiak, akik belsőleg tökéletesek lennének, kívülről nem tetszettek, vonzódni sem tudtam, viszont akik külsőre vonzóbbak voltak (lent)?

Figyelt kérdés
Azok meg vagy beképzeltek, önzők, bunkók vagy egyszerűen nem jöttek be belsőleg?
2011. szept. 8. 12:59
1 2
 11/18 Fénysebesség ***** válasza:
100%

Felteszem azért van így, mert egy szent emberben nincs izgalom, szexuális töltet. Akinek az van a fejében, hogy jó akar lenni, az oly mértékben fél attól, hogy megbántja a másikat vagy "bepiszkolódik", hogy képtelen felszabadultan viselkedni. Szerintem a nőknek tudat alatt van egyfajta vonzalma a rosszfiúk irányába, mert ők merészek és pimaszak tudnak lenni. De ott meg nem biztos, hogy a nő megkapja azt a gyöngédséget vagy támaszt, amire esetleg vár (nem mindenki vár).

Ami engem illet, én voltam már töketlen szent ember és olyan belevaló "rosszfiú" is. Mostanság már egészen egyensúlyban van a kettő :).

2011. szept. 8. 13:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Valamint könnyen meglehet, hogy tudat alatt félsz az elköteleződéstől, ezért keresel minden lehetséges férfiban valamit, ami miatt gyorsan kihúzhatod a listáról, mint tökéletlent, és akkor megnyugodhatsz, hogy megint nem lett párod, de nem is benned van a hiba. Pedig valójában...
2011. szept. 8. 13:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Engem továbbra is érdekelne, hogy a kérdező belsőleg vagy külsőleg érzi magát tökéletesnek.

Mert ha mindegyik szempontból, akkor ez bizonyíték rá, hogy léteznek tökéletes emberek, csak még nem találkozott eggyel sem.

Ha meg csak az egyik szempontból tökéletes, nem értem a problémáját.

2011. szept. 8. 13:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Gyakori Válaszadó

Azért külső alapján ne alkoss egyből véleményt.

Nekem is volt egy ilyen otársam, és kiderült, hogy ő az egyik legkedvesebb lány most az osztályban. Ez semmit nem jelent.

2011. szept. 8. 13:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért van ez, mert eddig CSAK ilyen típusú férfiakkal találkoztál. Hidd el van olyan, aki külsőre és belsőre is tökéletes lehet a számodra,csak meg kell találni. Ne akard annyira megtalálni,majd akkor toppan be az életedbe, amikor nem is számítasz rá hidd el!

A másik dolog egy jó tanács.

Ne menj bele kapcsolatba egy olyan pasival,akit külsőre nem találsz vonzónak,viszont belsőre tökéletes. Nekem ezzel kapcsolatban két tapasztalatom volt. Az egyik, hogy mikor szexre került a sor,szó szerint az undor fogott el,mert nem volt bennem kémia iránta, hiába volt aranylelkű... Így szakítottam vele.A másik tapasztalatom pedig, hogy a külseje megszépült egy másik illetőnek a személyisége miatt..Viszont mikor már ellaposodott a kapcsolatom,egyre inkább észrevettem a külsejét,és rájöttem hiba volt kezdeni vele.. Szóval tényleg csak olyan kezdj,aki külsőre nagyon beindít,és belsőre is megfelel!

24n

2011. szept. 8. 13:46
 16/18 anonim ***** válasza:
13.46-tal egyetértek. Nem kell a herceget várni fehér lovon, de aki külsőleg egyáltalán nem tetszik, arra hiába beszéled rá magad, nekem is ez a tapasztalatom. Mondjuk lehet, más, hogy ha az illető tényleg extra jó személyiséget mutat fel és extra jól bánik veled, nálam az exek abban sem jeleskedtek.
2011. szept. 8. 15:15
 17/18 anonim ***** válasza:

De azt n is tanúsíthatom, hogy lehet olyat találni, aki külsőre megfelel, és belsőleg is el tudod fogadni.

15.15

2011. szept. 8. 15:16
 18/18 A kérdező kommentje:
13:46 én is így gondolom. akkor várok. nincs más, köszi mindenkinek.
2011. szept. 10. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!