Miért hiszik a férfiak, hogy ők a tökéletesek?
"minden férfi azt hiszi magáról h ő Brad Pitt,így mindegyik Angelina Jolie-t keres magának"
Egyszer ezt a neten olvastam,nemtudom h miért de van benne némi igazság.Persze kivételek vannak.Am kérdező,neked sem kellet volna általánosítanod! Nem minden pasi hiszi magáról h ő a tökéletes:)
Ez nagyon jó kérdés.
Én nem várom el a kockahasat. És a férjem sem várja el a feszes idomokat.Pont tegnap láttunk egy filmbemutatót, amiben J.Lo is benne volt. Férjem mondta is, hogy
- Milyen csinos ebben a filmben.(férjem)
Ekkor eszembe jutott, hogy egy időben öles szalagcím volt az újságokban, hogy neki nagy a feneke.
- Ja, csak nagy a feneke.(én)
- Nem baj, jól áll neki. (férjem)
- Nekem is nagy a fenekem. (én)
- Neked is jól áll kicsim. (férjem)
Van rajtam felesleg, nem is kevés. Az most hosszú lenne, hogy miért, de részben a férjemnek is köszönhetem. :DDDD Már eljutottam oda, hogy beismerem, hogy egyedül nem tudom megbirkózni azzal, amivel nem lehet, és orvoshoz fordulok. A vége az lesz remélem, hogy az egészségem is visszanyerem, és az alakom is. De ha mégsem, tudom, hogy a férjem igy is szeret.
Szóval ha ez amit irtál kérdező, a legtöbb férfira igaz, akkor én megtaláltam azt az embert, aki kivétel.
"szerintem egy férfi minél többet ad magára, annál jobban várja el a párjától is."
Épp ez az, hogy nem. Ha a férfi ad magára, jogosnak tartom, hogy vannak elvárásai másokkal szemben, hisz magával szemben is vannak elvárásai.
De nem, ezeket a buta, bunkó, szőrös, hájas, büdös egyedek is elvárják.
"szerintem egy férfi minél többet ad magára, annál jobban várja el a párjától is."
" Ha a férfi ad magára, jogosnak tartom, hogy vannak elvárásai másokkal szemben, hisz magával szemben is vannak elvárásai. "
ez kb nem ugyanazt jelenti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!