Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hiszik a férfiak, hogy...

Miért hiszik a férfiak, hogy ők a tökéletesek?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap is volt itt egy ilyen kérdés, hogy miért várjuk el tőlük a kockahasat. De miért ne várhatnánk? ŐK is elvárják a: nagy, feszes melleket, kerek popsit, lapos hasat, feszes combokat, lábakat, tökéletes sminket, hajat, szép ruhákat, szőrtelen lábat, kezet... És akkor egy kiló felesleg ne legyen rajtunk. De ez csak egy példa. Egyébként is szerintük a férfi a családban az "ÚR". De miért? Ha egy nő is dolgozik, akkor nem értem. RÁadásul neki még ott van a házimunka, gyereknevelés, de attól még a férfiak magukat tekintik annak. Tévedés ne essék, nem vagyok feminista, egyszerűen csak felbosszantanak az ilyenek. Hogy mi ilyen felületesek vagyunk, aki nem néz ki jól, mehet a kukába... de ők is ugyan ezt csinálják, csak nem ismerik be (tipikus férfi tulajdonság). Ti mit gondoltok?
2011. aug. 23. 13:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Amelyik nő ezt eltűri, az meg is érdemli. Az én férjem nem ilyen, az apukám sem, és más férfi sem a környezetünkben. Általánosítás megint.
2011. aug. 23. 13:16
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

"minden férfi azt hiszi magáról h ő Brad Pitt,így mindegyik Angelina Jolie-t keres magának"

Egyszer ezt a neten olvastam,nemtudom h miért de van benne némi igazság.Persze kivételek vannak.Am kérdező,neked sem kellet volna általánosítanod! Nem minden pasi hiszi magáról h ő a tökéletes:)

2011. aug. 23. 13:18
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem párommal voltak ilyen gondjaim, mert egyke volt, és az anyja teljesen belenevelte, hogy a férfi az mégiscsak férfi, és a nőnek a dolga az hogy ellássa a háztartást, szüljön pár gyereket és kinyalja a férfi seggét. Emellett még azt is hogy a nő az nem ért semmihez, ezért volt egy időszak amikor még egy villanykörtét sem engedték hogy kicseréljem, mert én nem értek hozzá. Aztán egy idő után betelt a pohár és megmondtam hogy én nem rabszolga vagyok, és már elnézést de nekem nem az az életcélom, hogy huszon x évesen legyen két gyerekem és otthon üljek velük. Félreértés ne essék, persze majd ennek is eljön az ideje, de én igen is először akarok egy normális munkahelyet, karriert, egy biztos hátteret, hogy megtudjak állni a lábamon magam is, és ne a férfinak kelljen eltartania 100%-ban.
2011. aug. 23. 13:20
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
13:18! Ez jó!Tetszik!!!Van benne valami!Sajna sok pasinál így van!De hát ez van!Nem lehet mindenki egyformán szép,tökéletes,sikeres!:( ...
2011. aug. 23. 13:24
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon jó kérdés.

Én nem várom el a kockahasat. És a férjem sem várja el a feszes idomokat.Pont tegnap láttunk egy filmbemutatót, amiben J.Lo is benne volt. Férjem mondta is, hogy

- Milyen csinos ebben a filmben.(férjem)

Ekkor eszembe jutott, hogy egy időben öles szalagcím volt az újságokban, hogy neki nagy a feneke.

- Ja, csak nagy a feneke.(én)

- Nem baj, jól áll neki. (férjem)

- Nekem is nagy a fenekem. (én)

- Neked is jól áll kicsim. (férjem)

Van rajtam felesleg, nem is kevés. Az most hosszú lenne, hogy miért, de részben a férjemnek is köszönhetem. :DDDD Már eljutottam oda, hogy beismerem, hogy egyedül nem tudom megbirkózni azzal, amivel nem lehet, és orvoshoz fordulok. A vége az lesz remélem, hogy az egészségem is visszanyerem, és az alakom is. De ha mégsem, tudom, hogy a férjem igy is szeret.

Szóval ha ez amit irtál kérdező, a legtöbb férfira igaz, akkor én megtaláltam azt az embert, aki kivétel.

2011. aug. 23. 13:24
 6/20 anonim ***** válasza:
82%
ilyenek is vannak, de ellenpéldák is. Rengeteg. az én barátom pl. nem várja el tőlem, hogy tökéetes legyek. szerintem egy férfi minél többet ad magára, annál jobban várja el a párjától is.
2011. aug. 23. 13:26
 7/20 anonim ***** válasza:
78%

"szerintem egy férfi minél többet ad magára, annál jobban várja el a párjától is."

Épp ez az, hogy nem. Ha a férfi ad magára, jogosnak tartom, hogy vannak elvárásai másokkal szemben, hisz magával szemben is vannak elvárásai.

De nem, ezeket a buta, bunkó, szőrös, hájas, büdös egyedek is elvárják.

2011. aug. 23. 13:32
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, de kinek kell bunkó, szőrös, buta, hájas pasi? :D Oda-vissza téma.
2011. aug. 23. 13:38
 9/20 anonim ***** válasza:
75%

"szerintem egy férfi minél többet ad magára, annál jobban várja el a párjától is."

" Ha a férfi ad magára, jogosnak tartom, hogy vannak elvárásai másokkal szemben, hisz magával szemben is vannak elvárásai. "

ez kb nem ugyanazt jelenti?

2011. aug. 23. 13:39
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
13:39 vagyok. jah bocsi, értem már a lényegét, bár nem értek annyira egyet
2011. aug. 23. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!