Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért hiszik a férfiak, hogy...

Miért hiszik a férfiak, hogy ők a tökéletesek?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap is volt itt egy ilyen kérdés, hogy miért várjuk el tőlük a kockahasat. De miért ne várhatnánk? ŐK is elvárják a: nagy, feszes melleket, kerek popsit, lapos hasat, feszes combokat, lábakat, tökéletes sminket, hajat, szép ruhákat, szőrtelen lábat, kezet... És akkor egy kiló felesleg ne legyen rajtunk. De ez csak egy példa. Egyébként is szerintük a férfi a családban az "ÚR". De miért? Ha egy nő is dolgozik, akkor nem értem. RÁadásul neki még ott van a házimunka, gyereknevelés, de attól még a férfiak magukat tekintik annak. Tévedés ne essék, nem vagyok feminista, egyszerűen csak felbosszantanak az ilyenek. Hogy mi ilyen felületesek vagyunk, aki nem néz ki jól, mehet a kukába... de ők is ugyan ezt csinálják, csak nem ismerik be (tipikus férfi tulajdonság). Ti mit gondoltok?
2011. aug. 23. 13:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

ez tök igaz amit írtál!és tényleg nem mindegyik pasi ilyen,de a lkegtöbb igen...sőt ha már a megkülönböztetésnél tartun:

ha olyan egyenrangúak a nők és a férfiak akkor ugyanazon állásért mért kapnak jóval kevesebbet a nők? miért van az,ha egy csaj nem k*rválkodik,akkor az már "anyuci kislánya,jókislány",ha táncol akkor már "könnyűvérű k*rva,de azért 1x jöhet ide is..."

2011. aug. 23. 15:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem várom el a kockahasat :D

De ám meg szerintem igazad van :/

2011. aug. 23. 17:55
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azt utálom, mikor a pasim pár haverja úgy beszél a nőkről, mint egyszer használatos cikkről. Mikor nekem mesélik el hogy a mellette álló leányzó csak egy a sok barátnője közül, mikor egy szép lányra pl azt mondják, hogy nem elég mutatós és egy valóban gyönyörű, de plázacicás csajra hajtanak rá az okos, helyes lány helyett. Mintha ők olyan jó pasik lennének(messziről kerülik a konditermet). Az a durva, hogy van olyan szép nő, aki le is fekszik velük.

Na és igen az elvárások, ami nem csak külsőre vonatkozik, hanem a munkád mellett a házimunkára is, aminek a nagy része rád marad, aztán a fejedhez vágják, ha egy tányért nem mosogattál el.

2011. aug. 23. 20:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Azert nagyon sok holgyet sem kell felteni; ugy tipegnek, viselkednek az utcan, mint valami atyauristenek (pedig nem feltetlenul kellene ennek igy lennie, ha egy picit is felmernek, hogy hol a helyuk).

F 29

2011. aug. 24. 10:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak a ,,tipegésükből" megállapítod milyen emberek? Gratulálok...
2011. aug. 24. 12:55
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
Koszonom a gratulaciot!A viselkedesuk szot is hozzatettem. Szerintem amugy meg erheto, hogy mire gondoltam.
2011. aug. 24. 13:25
 17/20 anonim válasza:
nekem kocka hasam van ;) xD
2011. aug. 28. 17:51
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
s kit erdekel amugy?
2011. aug. 31. 15:16
 19/20 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező,teljes mértékben egyetértek veled:/ de a választ sajnos nem tudom,ez van.Bele kell törődni:S
2011. aug. 31. 15:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert ez egy rohadt ősi ösztön, ami minden férfiban benne van, csak valamelyikük képes elnyomni az agyával. Ők a külsőre, a nők meg a pénzre hajtanának alapjáraton, csak egyesek felül tudnak kerekedni az ösztöneiken. Számomra az ilyenek a nagybetűs emberek, hiszen pont a gondolkodásra való képességünk különböztet meg minket az állatoktól (így aki meg sem próbálja leküzdeni a benne rejlő vadat, egy szinten van velük).
2011. aug. 31. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!