Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lemertek vetközni teljesen a...

Lemertek vetközni teljesen a férjetek elótt? Nem szégyenlotek hogy nem vagytok tökéletesek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 12:59
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
97%
Miért, szerinted minden férfi Adonisz? Bennük is van épp annyi hiba, mint bennem.
2012. ápr. 1. 13:05
 2/43 anonim ***** válasza:
97%
Igen. Tudom, hogy nem vagyok tökéletes, sőt, de azt is tudom, hogy ő így szeret, és neki tetszem így.
2012. ápr. 1. 13:06
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy le, nem idegen előtt vagyok hogy szégyelljem magam hisz látott már tudja milyen vagyok. Plusz kinek mi a nem tökéletes, lehet ami nekem nem az, az neki fel sem tűnik. Volt már olyan mikor sokat felszedtem egy betegség kiderülése után, akkor kicsit elkezdtem szégyellni bár nem tehettem róla, de leszögezte már előre hogy ne gondolkozzak olyan hülyeségeken hogy neki nem tetszem mert lényegtelen milyen vagyok ő Engem szeret.Persze gondoltam rá de hát na, érted a lényeget :)
2012. ápr. 1. 13:06
 4/43 anonim ***** válasza:
93%
Az első pillanattól kezdve. Így meg lassan hat év házasság és három szülés után természetesen. Mivel ő gyönyörűnek lát, pedig már azért itt-ott megereszkedtem, nem vagyok szégyellős előtte.
2012. ápr. 1. 13:07
 5/43 A kérdező kommentje:
De a sztárok se tökéletesek de csajaik annál inkább mindenki bombázóval van lsd endu vajna bácsi mindig
2012. ápr. 1. 13:07
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Persze,ki előtt mernék levetkőzni, ha nem a párom előtt.Nem nem szégyenlem, hogy nem vagyok tökéletes. Különben is ki mondja meg,hogy mi a tökéletes???
2012. ápr. 1. 13:08
 7/43 fúróferkó ***** válasza:

Szerinted az "tökéletes" amit a mocsok Tv-ből látsz?

Te úgy vagy jó ahogy vagy a partnerednek.

Már idegesítő ,hogy az folyik mindenhonnan,hogy csak a görögdinnye méretű mell ,és télen nyáron álló sörösüveg méretű farok a jó,minden más selejt.

2012. ápr. 1. 13:08
 8/43 A kérdező kommentje:
Az én férjem nek fontos a külső nagyon be is vallja. Ruhában jól is nézek ki de levetkózve van narancsbőröm hátul így azt probálom takargatni.
2012. ápr. 1. 13:09
 9/43 anonim ***** válasza:
95%

Bocs, hogy beleszólok, mert én csak egy férj vagyok!

Mi le merünk vetkőzni egymás előtt és nem szégyelljük a testünket.

19 éves volt a feleségem mikor megismertem. Azóta szült két gyönyörű gyermeket, nem csak ő de én is változok, együtt öregszünk.

Látjuk egymáson az elmúlt 18 év minden változását, de én még ugyanúgy kívánom mint régen, sőt talán még jobban!

Néha megnézek egy-egy csinos nőt, van amelyiket meg is kívánom, de akkor is Ő az istennőm, még akkor is ha kicsit kövérebb, és kicsit megereszkedtek a mellei!

2012. ápr. 1. 13:11
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, mert a médiában mutogatott hölgyeken nem megy át egy sminkes csapat meg a Photoshop :) Úgy könnyű tökéletesnek tűnni :)
2012. ápr. 1. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!