Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lemertek vetközni teljesen a...

Lemertek vetközni teljesen a férjetek elótt? Nem szégyenlotek hogy nem vagytok tökéletesek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 12:59
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
93%

igen, szinte minden este lát meztelenül, mert együtt megyünk fürdeni

Nem szégyellem a testem bár nem vagyok bombázó, de ha nem tetszenék neki akkor nem is jött volna velem össze

2012. ápr. 1. 13:11
 12/43 anonim ***** válasza:
72%
Szerencsére az én férjem, bármennyire is szép és csinos voltam a lelkembe, temperamentumomba, tehát a belső értékeimbe szeretett bele. Az pedig nem változik, még ha narancsbőrös is leszek...
2012. ápr. 1. 13:12
 13/43 A kérdező kommentje:
A görögdinnye mellet undorítónqk tartja szerencsére. A vékonyak jónnek be neki. A modelltipus. Mint akik mondom pl Andy vajnaval vannak a mostani csaj a vagy debreczeni zita pl v. Dukai regina. Nem tudom ők a cellulitiszt hogy tüntetike l vagy miert nincs nekik. Mert tornázom egészségesen élek vékony vagyok ruhában jó az alakom de levetközve ott a narancsbőr. Krémek semmit se érnek. Szauna se.
2012. ápr. 1. 13:12
 14/43 anonim válasza:
90%

Érdekes lehet a kapcsolatotok.

Nincs férjem, de lemerek. Még strandra is elmerek menni. Pedig csak 150 cm vagyok, s mellem sincs nagyon.

Bár ebből kifolyólag lehet, hogy tudatosan csak olyannal kezdek, aki eleve elítéli azt a mocskot, ami a médiából jön.

2012. ápr. 1. 13:13
 15/43 anonim ***** válasza:
Én szégyenlem magam előtte, mert eléggé meghíztam az utóbbi évben( plusz 15 kiló, amiből már 8-at leadtam). Majd ha visszaszerzem a régi formám, akkor nem lesz gond, addig nem nagyon akarom, hogy ez a kép rögződjön be nála, hiába mondja, hogy ígyis szeret, tudom, hogy ha nem ismerne, most, a mostani alakommal rám se nézne az utcán. Lámpa vagy gyertyafénynél persze nincs gond, de természetes vagy erés fénynél nem szivesen vetkőzök le, főleg, hogy a melleim is nagyon megereszkedtek.
2012. ápr. 1. 13:14
 16/43 anonim ***** válasza:
92%

"mindenki bombázóval van lsd endu vajna bácsi mindig"

Andy Vajna a neve.

Szerinted a teste kell a fiatal csajsziknak, vagy a kapcsolatai és a pénze?

Biztos Hugh Hefner-nek is nagy lehet a vonzereje, semmiköze a dolognak a pénzhez és hírnévhez.

Lehetne sorolni napestig...

2012. ápr. 1. 13:14
 17/43 anonim ***** válasza:
Menj el egy testkezelő szalonba BOM kezelésre vagy Velashap-re és nem lesz neked se narancsbőröd.
2012. ápr. 1. 13:15
 18/43 anonim ***** válasza:
94%
Ez a kérdés komoly, vagy bolondok napi tréfa?
2012. ápr. 1. 13:15
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég illúzióromboló lenne, ha ruhában szeretkeznénk... Nekem meg se fordult soha a fejemben, hogy nem tart elég tökéletesnek vagy vonzónak. Mi a francért vett volna el akkor? :D
2012. ápr. 1. 13:20
 20/43 anonim ***** válasza:
Miért, ti mind olyanok vaygtok, mint mikor elvett/megismert?
2012. ápr. 1. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!