Lemertek vetközni teljesen a férjetek elótt? Nem szégyenlotek hogy nem vagytok tökéletesek?

Ugyan nem vagyok férjnél, de le merek vetkőzni a párom előtt. Van súlyfeleslegem, nem kevés, (elkezdtem tornázni és egészségesen enni, remélhetőleg hamarosan megszabadulok a plusz kilóktól).
A párom mégis imád és kíván.
A volt barátnője egy gyönyörű szép lány, nagyon jó alakja van. Mégis azt mondta a párom, hogy engem ezerszer jobban kíván, mint azt a másik lányt akkor, mikor együtt voltak.
Zavarja a narancsbőröd? És ha majd 50 éves leszel, mi lesz veletek? Állandó vendég leszel a plasztikai sebészeten?
Ha magadért teszed, akkor tedd.
De ha azért akarsz "tökéletes" külsőt, hogy a párodat megfogd-megtartsd, az régen rossz. Azért, mert a külső az évek előre haladtával "leromlik". Ráncos leszel, a melleid megereszkednek, narancsbőrös lesz a feneked, a combod.
Akkor már nem fogsz kelleni a férjednek? Pedig ugyanúgy TE leszel, csak kicsit más "csomagolásban".

"Miért szerinted létezik, hogy ugyanúgy tetszem 70 kilósan a férjemnek, mint 50 kilósan tetszettem? Én azt nem hiszem"
Miért fordítva így van? Ha a férjed hízik x kilót,akkor már nem is tetszik neked????

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!