Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lemertek vetközni teljesen a...

Lemertek vetközni teljesen a férjetek elótt? Nem szégyenlotek hogy nem vagytok tökéletesek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 12:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Amikor megismerkedtetek, nem volt narancsbőröd? Az esküvőig fel se tűnt neki?
2012. ápr. 1. 13:27
 22/43 anonim ***** válasza:
94%
Bírom hogy ti nők a bolhából csináltok elefántot! Mondta valamelyikőtöknek a férje azt, hogy nem kívánlak mert pár kilót felszedtél? Az ilyen csak a nők fejében létezik!
2012. ápr. 1. 13:28
 23/43 anonim ***** válasza:
64%
Miért szerinted létezik, hogy ugyanúgy tetszem 70 kilósan a férjemnek, mint 50 kilósan tetszettem? Én azt nem hiszem. Hogy szeret és azért nem hagy el? Az más kérdés, de biztos nem tetszem már neki...
2012. ápr. 1. 13:32
 24/43 anonim ***** válasza:
91%

Ugyan nem vagyok férjnél, de le merek vetkőzni a párom előtt. Van súlyfeleslegem, nem kevés, (elkezdtem tornázni és egészségesen enni, remélhetőleg hamarosan megszabadulok a plusz kilóktól).

A párom mégis imád és kíván.

A volt barátnője egy gyönyörű szép lány, nagyon jó alakja van. Mégis azt mondta a párom, hogy engem ezerszer jobban kíván, mint azt a másik lányt akkor, mikor együtt voltak.

Zavarja a narancsbőröd? És ha majd 50 éves leszel, mi lesz veletek? Állandó vendég leszel a plasztikai sebészeten?

Ha magadért teszed, akkor tedd.

De ha azért akarsz "tökéletes" külsőt, hogy a párodat megfogd-megtartsd, az régen rossz. Azért, mert a külső az évek előre haladtával "leromlik". Ráncos leszel, a melleid megereszkednek, narancsbőrös lesz a feneked, a combod.

Akkor már nem fogsz kelleni a férjednek? Pedig ugyanúgy TE leszel, csak kicsit más "csomagolásban".

2012. ápr. 1. 13:36
 25/43 anonim ***** válasza:
91%
Miért szeret a férjed? A személyiségedért, vagy a testedért? A másik meg az, hogy plussz 10-20 kilók nem egyik napról a másikra "keletkeznek". Miért nem tettél ellene még időben?
2012. ápr. 1. 13:37
 26/43 anonim ***** válasza:
Persze hogy le. Még így 8 hónapos terhesen is. Jólesnek a bókjai, hogy milyen jól nézek ki :) még most is. Pedig striáim lettek, és hát nagy a pocakom, de van annyi esze, hogy felfogja, mi történik most :)
2012. ápr. 1. 13:49
 27/43 anonim ***** válasza:

"Miért szerinted létezik, hogy ugyanúgy tetszem 70 kilósan a férjemnek, mint 50 kilósan tetszettem? Én azt nem hiszem"

Miért fordítva így van? Ha a férjed hízik x kilót,akkor már nem is tetszik neked????

2012. ápr. 1. 14:13
 28/43 anonim ***** válasza:
Nem álszenteskedek, valószínűleg nem tetszene úgy. Igen, szeretném, nem hagyná, el, de nem tetszene.
2012. ápr. 1. 14:28
 29/43 anonim ***** válasza:
Mint ahogy írtam, a látványos plussz kilók lerakódása nem egyik napról a másikra történik. Ezen kéne elgondolkodni.
2012. ápr. 1. 14:33
 30/43 A kérdező kommentje:
Írtam hogy jo alakom van de narancsbőrös vagyok hátul tehat nem kell fogynom.51 kg 96 64 92 de a narancsbőr a baj és nem nem volt házasság meg szülés előtt narancsbőr
2012. ápr. 1. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!