Abból lehet valami ha vagdosom magam?
Na jó, tudom hogy elég hülyén néz ki a kérdés, de megmagyarázom normálisan.
Szóval a sebek nem nagyok,kicsit látszik a helyük (miután elmúlnak, de hamar elmúlnak). Az alkaromon vannak és nem a csuklómnál. Anyám folyton azzal jön hogy elmegyógyintézetbe zárhatnak, meg hogy őt is megbüntethetik (mert hogy egyszer voltunk pszichiáternél és írt fel gyógyszert, de nem szedem).
Szóval úgy értem, hogy lehet valami ilyen következménye?
Szerintem amúgy nem olyan nagy cucc.. de nem tudom.
önsajnáltatás? senkinek nem beszélek róla. magamat meg sajnálhatom ha nem kürtölöm szét a világnak, úgy senkit sem zavar szerintem. és nincs is hozzá közük. peersze, drog.. mi vagyok én milliárdos? kajára is alig futja nemhogy drogra.
lesz*rom hogy ez a legbénább. ez a legolcsóbb és kész. vagy te esetleg tudsz még valamit ami nem kerül pénzbe és feszültséglevezető?? azon kívül hogy verjem a fejem a falba vagy vágjak földhöz valamit.
Vágod lehet vagy 14 éves de azért írja hogy nyugtatóval simán szétütném magam ... szánalmas és komolyan ez nem oltás csak gondolkodj el azon hogy mit művelsz.. És nem ,nem csukhatnak elmegyógyintézetbe. de elvehetnek a szüleidtől. És mind csak azért mert neked vágdosni kell a kezed mert az okos dolog ugye ?? És még azon is gondolkodj el hogy egy képzett pszichiáter miért ad rá antidepresszánsokat ? akkor szerinted jó ha ezt csinálod ? És amúgy ez is csak a gyengeség jele ahelyett hogy felvennéd a harcot a problémáiddal bevonulsz a szobádba behúzod a függönyt benyomod a szomorú zenét és vágdosod magad.(vagy csak azért csinálod hogy menő legyél én nem tudom .. ) És csak mégegy tény : Gondolom te azt mondod hogy azért vágdosod magad mert olyan rohadt hatalmas problémáid vannak. Pedig amint látom nincsenek mert : Anyukád aggódik érted és elvisz orvoshoz mert fél hogy mi zajlódhat le benned. Van internet hozzáférésed (ez arra utal hogy nem egy olyan elviselhetetlen szegénységben élsz ami okot adna az ilyesmikre. ) Szóval csak ennyi szerintem hagyd abba.
ui : Egy új penge az nem azt jelenti hogy steril mert gondolom nem vagy tisztában a steril fogalmával. Lekell mosni minden egyes használat után mert attól is rengeteg baktérium kerülhet rá hogy csak szimplán az asztalodon tartod. ...Jah és a mosást nem szimplán vízzel kell ... nah szia ..
hát ez nem talált, nem annyi vagyok.
nem érdekel hogy okos dolog-e vagy nem. menő? xD ennél nagyobb b*romságot még nem hallottam. ez miért lenne menő? tudom nem ismersz, de ez a cél áll tőlem a legtávolabb. szóval ez kizárva. már elmondtam miért csinálom, feszültséglevezetés. nem tudom ezt miért ilyen nehéz elhinni. aki csinálja az mind ezért.
már elnézést, de honnan veszed hogy az én problémáim semmiségek? úgy állítod be mintha tudnád. vagy talán azt hiszed hogy az a bajom, hogy a fiúka aki tetszik nem szeret, vagy egyest kaptam a fizika dogára? hát nagyon tévedsz. szerintem rohadtul nincs hozzá jogod hogy valami olyasmit ítélj el amiről fingod nincs.
hát tényleg ez a legfontosabb, mert az nem természetes hogy az emberért aggódik a saját anyja. jah, fú de örülök, van egy sz*r kis netünk, egy tízéves gépem, és egy napig tart míg betölt az oldal. ezzel meg megint k*rvára melléfogtál, mert DE, képzeld el hogy csórók vagyunk. persze nem élünk a híd alatt, gondolom neked ez jelenti a csóróságot mi? csakis ez? mert az tényleg nem az, hogyha egy napra kb. ezer forint jut NÉGYőnknek. áh, nem vagyunk azok kicsit se.
akkor nem steril, azt is lesz*rom. valószínűleg ha rákerül egy baktérium ami a vérembe volt már ezelőtt is, és aztán meg újra visszakerül, attól k*rva beteg leszek, de mindegy. (megjegyzés: nem az asztalon tartom, és a penge behúzhatós) végül is igazad van, csak egy h*lye kis tinip*csa vagyok akinek k*rvára nincs fogalma az életről, azt se tudom mi az. te hány éves vagy, 18, huszonvalahány? az ilyenek szoktak pofázni pedig csak pár évvel idősebbek.
És nem, nem az a legszánalmasabb, hogy én vagdosom magam, hanem az hogy te itt osztod az észt, miközben sz*rt sem tudsz rólam, se a problémáimról, se az életemről, se az indítékaimról, stb. stb. Pluszba még úgy viselkedsz mintha te kb. már mindent átéltél volna és te aztán tudnád, hogy mi az igazi probléma. És persze az enyém nem az, akármi is legyen az.
Egy jó tanács: ne ítélj meg valamit miközben nem ismered. jó, jó persze, én csak egy tinip*csa vagyok, szóval alapból csak h*lye lehetek, de azért gondold át. senki nem szereti ezeket a fajta szövegeket.
dobhatnál nekem egy privit hogy pontosan mit miért csinálsz, kíváncsi vagyok
de, hogy válaszoljak a kérdésedre olyan nem hiszem, hogy lehet h ha csak kicsit csinálod, nem túl nagy sebek stb akkor bezárjanak v büntessenek valakit. akkor visznek be ha ön és/vagy közveszélyes vagy, és a kisebb méretű vágás az valószínűleg nem tartozik még ebbe bele... legalábbis én amikor elmondtam a pszichiáteremnek akkor utána nem zártak be :D meg nem volt semmi fenyítés stb
viszont ami lehet belőle, hogy függő leszel, egy rosszabb pillanatodban túl mélyre vágsz vagy valami, esetleg a fertőzés igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!