Miért van az hogy szeretem ha egy seb van rajtam? Nem vagdosom magam, nem vagyok emós. Csak szeretem. Egy kis karcolás. Seb.
ez férfiaknál jellemzőbb, mert a hormonaik az agresszió, szex, és ehhez kapcsolódó dolgok eseményeit aktiválják, tehát egyértlműen vonzalom is kialakul. régen egy nagy sebhely általában harcból származott, etől nőt az önbecsülése és a törzsben elfogadott szerepe is az illetőnek.
mondhatjuk hogy ettől érzed magad keménynek. létezik még olyan is, hogy mocskos munkához való vonzódás, mint férfiasság ösztöne/szimbóluma. ezek lehetnek neveltek is, de általában hormonális alapú.
05:56
férfias jellem. emlékek, események. sok dologtól kialakulhat. nem minden vonzalom megmagyarázható értelmi alapon.
19.55 vagyok
nem kell hozzá keménység, inkább agyi berendezkedés, vagy lehet hogy más kapcsolati háló. például a sebektől a macskád jut eszedbe és ez kedves élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!