Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az hogy szeretem ha...

Miért van az hogy szeretem ha egy seb van rajtam? Nem vagdosom magam, nem vagyok emós. Csak szeretem. Egy kis karcolás. Seb.

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérek!
2011. máj. 13. 16:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Azt hiszed, ettől érdekesebb személyiség leszel.
2011. máj. 13. 16:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele.xD
2011. máj. 13. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is szeretem. De nem hiszem hogy ettől érdekesebb lennék. Egyszerűen tetszik.. (Ja, én sem vagdosom magam meg semmi ilyesmi, a macskám megteszi helyettem!)
2011. máj. 14. 02:27
 4/10 anonim ***** válasza:

ez férfiaknál jellemzőbb, mert a hormonaik az agresszió, szex, és ehhez kapcsolódó dolgok eseményeit aktiválják, tehát egyértlműen vonzalom is kialakul. régen egy nagy sebhely általában harcból származott, etől nőt az önbecsülése és a törzsben elfogadott szerepe is az illetőnek.

mondhatjuk hogy ettől érzed magad keménynek. létezik még olyan is, hogy mocskos munkához való vonzódás, mint férfiasság ösztöne/szimbóluma. ezek lehetnek neveltek is, de általában hormonális alapú.

2011. máj. 14. 05:56
 5/10 anonim ***** válasza:
19:55 vagyok. És akkor mi van, ha lány létemre szeretem? :D
2011. máj. 14. 15:00
 6/10 anonim ***** válasza:
én is lány vagyok nem is bejön:D
2011. máj. 14. 20:45
 7/10 anonim ***** válasza:

05:56

férfias jellem. emlékek, események. sok dologtól kialakulhat. nem minden vonzalom megmagyarázható értelmi alapon.

2011. máj. 15. 12:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Óh köszi a válaszokat...nem érzek magamban semmi keménységet vagy férfiasságot...de legalább egyedül sem vagyok:D
2011. máj. 15. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:

19.55 vagyok

nem kell hozzá keménység, inkább agyi berendezkedés, vagy lehet hogy más kapcsolati háló. például a sebektől a macskád jut eszedbe és ez kedves élmény.

2011. máj. 15. 18:50
 10/10 A kérdező kommentje:
A macskám egyszer végigszántott a körmével a mellemen 7 éves koromban...
2011. máj. 15. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!