Mit tegyek, egyszerűen nem bírom a középiskolát, már vagdosom magam?
Először is a második válaszoló bekaphatja, a spanyol szép nyelv nem egy ugatós hamburgerzabálós szar mint az angol.
Másodszor, a pesti suliba jársz? Mert én oda jártam, esetleg tudok tanácsokat adni. De az önpusztításodról le kell szoknod most rögtön, csak akkor segítek, ha megfogadod, hogy nem vagdosod magadat. Ennek semmi értelme nincsen, ne lesz jobb neked, csak bántod az érékes testedet amiből csak egy van mindenkinek.
22F
"Először is a második válaszoló bekaphatja, a spanyol szép nyelv nem egy ugatós hamburgerzabálós szar mint az angol. "
Bekaphatod! Németet tanulok :).
Szóval gondolom első éves vagy, akkor csak a spanyolra mentek rá szinte. Úgy látom, kevés nyelvérzéked van, ha akarod adhatok tippeket a nyelvtanulás könnyítésére. A spanyol egy "könnyű" nyelv, egy némethez vagy franciához képest mindenképpen. De ennek ellenére napi több órát kell foglalkoznod vele, ha meg akarod tanulni, főleg, hogy a Károlyiban nagy a követelmény, az év végére középszinten kell beszélned. Szóval nagyon sok energiádat fel fogja emészteni, de megéri hidd el.
Továbbá ismerek ott még idén végzős diákot, talán meg tudom győzni, hogy korrepetáljon egy keveset.
Ha meg végleg nem jön össze és elbukod az év végi vizsgát, átiratnak asszem a Zrínyibe(?), az már egy lazább suli, ráadásul szintén spanyol szakosan az akkori tudásoddal simán lepipálod a zrínyis gyerekeket.
De szerintem ezt privátban folytassuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!