Egyszerűen nem tudom mit tegyek, kérlek mondana valaki valamit?
hát bocs de totál hü..ék vagytok...oké fiatalság... én is beleestem... mindnekit meg akartam menteni.
de elöre megmondom ebböl nem lesz semmi sem.
hogy miért mondom ezt? 25 éves vagyok és van tapasztalatom iylenben.
egy féltékeny pasinál nincs rosszabb. ha össze is jöttök és kinö az öngyilkossági hajlambol, örök feszko lesz köztetek mert ki se teheted a lábad otthonrol és nem fogja elhinni hogy nem csalod meg.aranykalickába élhetsz.
másik. majdnem sikerült öngyilkosnak lennie? felejtsd el.
ha egyszer megteszi megteszi máskor is.
volt egy haverom kb 3x tette meg de mindig megtalálták.
megprobáltam lelket verni bele, ugy nézett ki hogy sikerült de közbe én idegeskedtem halálra magam miatta ami miatt csak stresszeltem magam...
most lehet hogy már nem is él. d elehet hogy megint nem jött össze neki. már nem érdekel. nem vagyok hajlando selejteket magam köré venni és nem vagyok hajlando többet senkit megmenteni.
volt alkesz párom is. halálosan szerettem,de nem tudtam elszoktatni. pedig megprobált ö is. 3x volt elvonon. de mindig visszaesett. meguntam.hiába szeretsz valakit ha van valami beütése valakinek arrol az istennek nem tudod leszoktatni.és rámegy az egészséged az erölködésbe.... merö szeretetböl. köszönöm ebböl nem kérek. és ha okos vagy te sem. de ugyis a magad kárán fogod megtanulni.
ja és milyen hibádat kell kijavitanod???
nehogymár megfelelj neki!! ha nem tud elfogadni és megbizni benned halott ügy.keressen más balekot.
ez most oylan mintha azt mondanám neked hogy megfelelnél nekem de van pár hibád,növeszd meg a hajad,szokj rá a cigire, szeress át a rockzenére a pop helyett mert nekem csak ugy tetszenél.... marhaság.....mindig légy önmagad. ha álarcot hordasz nem fog megtalálni az igazi az tuti...
09-19 20:13 vagyok. Ne hagyd már, hogy egy ilyen görcs elcsessze a kedved. Felejtsd el. Tudom, hiába beszélek, meg szereted, meg minden, de akkor is. Röhejes, hogy még te érzed magad szarul, mert szórakozik veled. Én megmondanám neki, hogy fejezze be a marhaságait, és inkább adjon hálát az égnek, hogy talált valakit, aki szereti, vagy akkor ég vele. És onnantól tőlem akár fel is köthetné magát.
Összegezve: ha valakinek bocsánatot kell kérnie, meg kijavítani a hibáit, az biztos, hogy kettőtök közül nem te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!