Egyszerűen nem tudom mit tegyek, kérlek mondana valaki valamit?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy barátom (pasim) akit nagyon szeretek és vele is vagyok de sajnos az ország másik végén lakik de totál belezúgtam ilyen emo szerűség1x már majdnem megölte magát a volt bnője miatt de elkapták most velem van és megint meg akar halni mert nem tudom éreztetni h mennyire szeretem de hát mit tegyek, ha nem megy! Hogy a francba tudnám éreztetni? . Ha írok vmit azt mondja h ezek csak szavak de átölelni meg stb-t nem tudom mert az ország másik felén lakik .:((2011. szept. 19. 16:49
11/12 A kérdező kommentje:
de köszönöm a válaszokat:)
2011. szept. 22. 22:19
12/12 anonim válasza:
ne aggodj. mindenki belehal az elsö pár szerelmébe:) mi már könnyen beszélünk mert már sokszor tapasztaltuk. te is könnyen fogsz beszélni késöbb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!