Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bezárhatnak azért a pszichiátr...

Bezárhatnak azért a pszichiátriára mert vagdosom magam?

Figyelt kérdés
Ugy halottam ha kárt teszek magamban akkor igen.
2011. jan. 27. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Megtudhatnánk hogy miért vagdosod magad?

2011. jan. 27. 18:55
 2/5 A kérdező kommentje:
mert gondjaim vannak és nem tudom befejezni!
2011. jan. 27. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha gondjaid vannak azt máshogy is meg lehet oldani, a vagdosás semmire nem jó. Tudom hogy nem erre tér ki a kérdésed. Amúgy amíg önszántadból nem mész be, vagy olyan rossz állapotba nem kerülsz, hogy indokolt legyen (pl. öngyilkossági kísérlet és a családtagod bevitet) addig nem. De ez "elfajulhat", így jobb ha inkább kibeszéled valakinek, akár egy szakembernek.

Jobb elmenni önszántadból a pszichiátriára, mint hogy kihívja rád valaki a mentőket. Az nem azt jelenti, hogy ott is tartanak. Beszélsz egy orvossal, lehet hogy felír a végén valami gyógyszert.

Amúgy nekem egy jó barátnőm, meg az apám is rendszeres kezelt, csak ezért írom.

Meg nekem is voltak nagy gondjaim, én öngyilkos akartam lenni már három esetben is. Azóta máshogy fogom fel a dolgokat és rájöttem, hogy semmi értelme nincs az ilyen dolgoknak.

Nem akarod megosztani, hogy milyen problémáid vannak?

22/L

2011. jan. 27. 19:26
 4/5 A kérdező kommentje:
nem igazán bocsi...tudod idegen vagy és ezért furcsa lenne!!
2011. jan. 27. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó, nem baj. Van aki könnyen beszéli ki így anonim módon idegeneknek, mint családnak vagy barátnak akik ismerik. Te akkor pont az ellentét vagy. Szerintem nem menne neked ez a pszichológussal való konzultáció sem. Pedig komolyan kell venni a vagdosást, mert egyáltalán nem természetes dolog. Próbálj meg valakivel (ismerőssel akkor) beszélgetni. De ezt ne csináld, tényleg semmi értelme. Nem könnyít a lelki fájdalmon a fizikai fájdalom. Két különböző dolog. A lelkedet kéne más felé terelgetni, lefoglalni magad jó dolgokkal, ne árts a testednek!

Remélem segítettem!

2011. jan. 27. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!