Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Abból lehet valami ha vagdosom...

Abból lehet valami ha vagdosom magam?

Figyelt kérdés

Na jó, tudom hogy elég hülyén néz ki a kérdés, de megmagyarázom normálisan.

Szóval a sebek nem nagyok,kicsit látszik a helyük (miután elmúlnak, de hamar elmúlnak). Az alkaromon vannak és nem a csuklómnál. Anyám folyton azzal jön hogy elmegyógyintézetbe zárhatnak, meg hogy őt is megbüntethetik (mert hogy egyszer voltunk pszichiáternél és írt fel gyógyszert, de nem szedem).

Szóval úgy értem, hogy lehet valami ilyen következménye?

Szerintem amúgy nem olyan nagy cucc.. de nem tudom.

2012. febr. 29. 19:52
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
a beszólogatások nem kellenek.. tudom hogy h*lye vagyok, hogy elmebeteg, hogy szerencsétlen, hogy ronda, hogy.. stb. amiket írnának a kevésbé értelmes egyének. csak a válasz érdekel. azt se mondom el hogy miért, max ha nagyon érdekel akkor privátban de nem hiszem hogy érdekel. szóval.. csak a választ. kössszi.
2012. febr. 29. 19:55
 2/16 anonim ***** válasza:
engem érdekelne hogy miért csinálod és megpróbálnék segíteni írnál egy privátot? köszönöm
2012. febr. 29. 19:58
 3/16 anonim ***** válasza:

ha szeretnéd privátban elmesélheted. Velem is előfordult már néhányszor, hogy így próbáltam megoldani a feszültséget. és addig jobb, de utána ugyanúgy előtör a fájdalom. de a többit priviben..:)

azt nem tudom, hogy lecsukhatják-e a szüleidet. Szerintem nem. Esetleg akkor ha azt hiszik, hogy ők bántanak téged.

2012. febr. 29. 19:59
 4/16 cathilina ***** válasza:
Ha szennyezett pengével csinálod, vérmérgezést kaphatsz, de egyébként semmi komoly. Ettől függetlenül szerintem sem kéne csinálnod.
2012. febr. 29. 19:59
 5/16 anonim ***** válasza:
8%
Jó helyen kell megvágni magad és akkor többé nem lesz semmi gondod! ;)
2012. febr. 29. 20:05
 6/16 A kérdező kommentje:

hát sajnos segíteni azt senki sem tud. de azért leírhatom.

nem szennyezett, vettem egy teljesen újat, de amúgy nem ilyesmire gondoltam.

szóval akkor azért nem küldenek elmegyógyintézetbe.. nem?

2012. febr. 29. 20:07
 7/16 anonim ***** válasza:
Szedd a nyugtatót amit felírtak, sokkal jobb érzés azzal szétütni magad hidd el! :D
2012. febr. 29. 20:14
 8/16 A kérdező kommentje:
szó sincs semmilyen nyugtatóról, az valami sz*r antidepresszáns volt, amitől beteg lettem. ezért is nem szedem. nyugtatóval simán kiütném magam, az jóó lehet ;)
2012. febr. 29. 20:18
 9/16 anonim ***** válasza:
antidepresszánsokból is van pár jó, bár igaz, hogy néha nagyon mellé lehet fogni vele. legközelebb úgy add elő magad a dokinál, hogy nyugtatókat írjon fel. szorongásra, pánikra, ilyesmikre tuti írnak fel. keresgélj neten tünetek után, mer ez a vagdosás f@szság, inkább üsd ki magad és művészkedj valamit amiben kitudod élni a fájdalmad.
2012. febr. 29. 20:29
 10/16 A kérdező kommentje:
hát ha lenne hozzá tehetségem akkor hidd el inkább azt csinálnám. "f*szság"? mert? vagdostad már magad? tök jó.
2012. febr. 29. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!