Vagdosom magam (? ) Hogyan vezessem le máshogy?
Egyszerűen ha fáj valami nemtudok mitkezdeni vele, nemtudom levezetni ezért vagdosom magam...Most is van valami (hagyjuk..) és szétvagdostam a kezem meg a lábam (nemvagyok emós meg semmi ilyen -.-) tudom hogy ez rossz de nemtudom abbahagyni :'( Különben felrobbanok belülről..
Kérlek segítsetek :'(
Orvos simán kezeli. Bár gondolom, ezt te is tudod. De nyugtatóként ihatsz teákat, vehetsz enyhe nyugtatót. Így látatlanban nehéz segíteni. Főleg, ha az egésznek az oka, családi, vagy anyagi gondok. Azokat kellene megoldanod. Ha van kedved, írd ki magadból. Ha tudok segítek.
Egy sokat megélt igazi nagyapa.
És nem fáj? Nem értem ezt az észjárást..
Ha amúgyis minden szar, jobb lesz ha szétvágod a karod meg a lábad, és fáj hetekig meg vérzik? De te tudod.
Legalább jó helyen vágnád el...
Gyerek vagyok még :( (15 lány) és nagyon érzékeny..És igazából a barátom bánt meg minden sz@rral, és egyszerüen már 1 hónapja szinte állandóan sírok, és msot megint előjött ez a vagdosás...Nem állandóan,csak igy ha nagyon kivagyok mint most :( Amúgy nem az ereimnél vágom magam, nem meghalni akarok csak fizikai fájdalommal valahogy könnyebb elviselni ami belül fáj.
Teát csinálok akkor ha az hat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!