Vagdosom magam (? ) Hogyan vezessem le máshogy?
Egyszerűen ha fáj valami nemtudok mitkezdeni vele, nemtudom levezetni ezért vagdosom magam...Most is van valami (hagyjuk..) és szétvagdostam a kezem meg a lábam (nemvagyok emós meg semmi ilyen -.-) tudom hogy ez rossz de nemtudom abbahagyni :'( Különben felrobbanok belülről..
Kérlek segítsetek :'(
Amit csinálsz, az autoagresszió, annak is egy direkt és igen durva formája. A felgyülemlett feszültséget, haragot nem tudod levezetni, így az agressziód önmagad ellen fordul.
Szakemberre (pszichológus) azért lenne szükség, hogy megtanulhasd, hogyan küzdheted le a stresszt, de addig is próbálj meg más módokat találni a harag levezetésre - az intenzív mozgás pl. segíthet: fuss, mint az prült, amíg csak bírja a lábad, amíg totál ki nem merülsz. Bármi más sport is szóba jöhet, edzés, küzdősportok.
Ha van valamilyen kreatív hobbi, amit űzöl, akár csak saját szórakoztatásodra (pl: rajzolás, írás), akkor megpróbálhatod azokat is felhasználni csatornaként, kirajzolni/kiírni magadból a feszültséget.
A vagdosást hagyd abba, hiába könnyebülsz meg egy kicsit utána, nagyon káros, és nem csak a hegek és a fertőzésveszély miatt, a mentális egészségednek is ártasz vele.
15.44 köszi, szoktam rajzolgatni, de az sajnos nemsegít viszont van egy ötletem. :)
Köszi a tanácsokat, remélem ha valaki küzd még ilyen problémával akkor megtalálja ezt a kérdést és neki is segít
Próbálj meg változtatni a világnézeteden :)
Az élet csak egy játék, tudni kell a szabályokat, és élni kell, játszani... Ne akadj fel olyan dolgokon, amik nem fontosak ;)
Hagyd, hogy a feszültség elillanjon melletted, mint egy kis szellő...
21:30
Igazából ha a barátom arcára gondolok az már lenyugtat valamennyire, plusz zenehallgatás báár...az annyira nemsegít, mert próbáltam. Viszont lehet hogy tánccal letudnám vezetni, ezvolt az ötletem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!