Vagdosom magam (? ) Hogyan vezessem le máshogy?
Egyszerűen ha fáj valami nemtudok mitkezdeni vele, nemtudom levezetni ezért vagdosom magam...Most is van valami (hagyjuk..) és szétvagdostam a kezem meg a lábam (nemvagyok emós meg semmi ilyen -.-) tudom hogy ez rossz de nemtudom abbahagyni :'( Különben felrobbanok belülről..
Kérlek segítsetek :'(
13:23, őszintén, nem igazán..
Volt részem se veled, se nélküled kapcsolatban, de ekkora ambivalenciát még nem tapasztaltam, hogy valaki úgy kiborítson, hogy eret vágjak tőle, más részről, ha az arcára gondolok, megnyugszom..
A kérdező kommentje:
21:30
Igazából ha a barátom arcára gondolok az már lenyugtat valamennyire, plusz zenehallgatás báár...az annyira nemsegít, mert próbáltam. Viszont lehet hogy tánccal letudnám vezetni, ezvolt az ötletem :)
Nagyon jó ötlet. De mindíg nem táncolhatsz. Én a sportolást javasoltam volna. Pl. tornát, kézilabdát, röplabdát. Járj edzésekre, találkozz más emberekkel is. Már holnap tegyél ennek érdekében.
A vagdosás még nem betegség. A tehetetlenség kiélése. Hát nem vagy tehetetlen, ha teszel ellene.
Gondolom a lelki fájdalmadat próbálod elfojtani a fizikai fájdalommal.
Én is azt javaslom, hogy fordulj mindenképp egy hozzád közelálló felnőtthöz, aki elvisz szakemberhez.
Ezt az oldalt biztosan nem ismered, mert akkor nem csinálnál ilyesmit, ezért kérlek olvasd el végig nyitott szívvel-lélekkel: [link]
Tiszta szívből kívánok neked gyógyulást és boldog, reményteljes, kiegyensúlyozott életet drága kicsi lány.
én ilyenkor általában verset szoktam írni meg egy kicsit sírni de amúgy nekem is volt ill. van közöm ilyesmihez
ez ügyben inkább anoním szeretnék maradni
de remélem segítséget találsz az oldalon
minden jót b.r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!