Kirúghatnak azért egy iskolából, mert vagdosom magam?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy az iskola területén vagy ideje alatt, mert azért persze, hogy eltanácsolhatnának.2010. jún. 29. 14:11
3/13 anonim válasza:
Szerintem igen, vagy legalábbis elküldhetnek pszihológushoz/pszihiáterhez.
4/13 anonim válasza:
A pszichológus kedves ember, meghallgat.
5/13 anonim válasza:
és mégis mi a farkamért vágdosod magad te szerencsétlen. g*ci csúf leszel/lehetsz.
6/13 anonim válasza:
Sajnos igen! Ha problémás gyerek vagy, akkor nem segitenek, hanem kivágnak - nem arra való manapság egy pedagógus, hogy tanitsa a gyerekeket.... :(
7/13 A kérdező kommentje:
Uhh :S
Pszihiáterhez jártam, de nem segített.
Akkor a nyáron ki kell belőle jönnöm, mert szeptembertől új suli.
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 29. 16:16
8/13 anonim válasza:
épp tegnap éjjel volt a "TABU" c. műsorban egy fidji ? szigeteki felnőtté avatási szertartás, ahol minden gyereknek krokodilmintát szabdalnak a bőrébe! Borotvapengével, de olyan sűrűn, hogy vérben úsztak :( Néha nem is birtam nézni :(
9/13 anonim válasza:
Az osztálytársam a karjába véste, hogy csicska b_zi, de annyira fos a sulink, hogy nem csináltak vele semmit. Már máskor is úgy volt, hogy kicsapják (nem ezért, más hülyeségekért), de nem lett belőle semmi.
10/13 anonim válasza:
de mér vagdosod magad. indokold meg. nem tudod? hát persze, hogy nem tudod. ez már nem menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!