17 évesen kirúghatnak az iskolából, ha megverem az osztálytársam? Tűrhetetlen amit művel.
Figyelt kérdés
Ez maradt az egyetlen ésszerű megoldás. Ez a gyerek azzal szórakozik, hogy odamegy a másikhoz, pofon vágja, vagy nyakon csapkodja, majd elkezd röhögni. Persze csak akiről azt hiszi, nem ütne neki vissza. Úgy döntöttem, hogy ha mégegyszer megcsinálja ezt velem, akkor belevágom a fejét az ablakba, vagy radiátorba. Csak mérlegelni szeretnék előtte, hogy megéri-e. Ha csak igazgatóit kapnék, az nem érdekelne, annyit megér, hogy ez a kis r*hadék megtanulja a leckét.2011. nov. 3. 21:05
1/10 Antimod válasza:
Szerintem egy csattanós pofon elég. Ne vérezzen.
2/10 Darkey válasza:
Ha az ablakot kivered a fejével:D eléggé szétfogod vagdosni a fejét, ha a radiátort választod, akkor meg betöröd a fejét. Kicsaphatnak sztem emiatt, ha az igazgató köcsög és nem megértő.
Szerintem csak simán ököllel csapj bele egyet kettőt meg pofozd fel:D (csapj a fülére egyet, ha jól eltalálod elkezd neki sípolni és beszédül) sok sikert:)
3/10 A kérdező kommentje:
Soha életemben nem verekedtem. De 3 éve már, hogy azzal szórakozik ez a gyerek, hogy van 6-7 ember, akiknek "csicskapofonokat" és "sallereket" adogat, viccből, majd elkezd idiótán röhögni. És ez neki természetes.
2011. nov. 3. 22:02
4/10 anonim válasza:
Sérülést ne okozz neki, de ököllel nyugodtan állonverheted párszor. Az ilyenek hangok elmenni árulkodni.
5/10 anonim válasza:
szerintem ne verd meg abból csak neked lesz bajod.
Biztosan másokat is zavar nyugodtan szóljatok az osztályfőnöknek ha folyamatosan terrorizál titeket akkor egy normális iskolából simán kicsapják.
6/10 A kérdező kommentje:
Szóltunk. Semmi.
2011. nov. 4. 12:43
7/10 anonim válasza:
én megütném.de azért majd meséld el mi lett:)
8/10 Antimod válasza:
Van egy olyan érzésem, ha a tanári erő valamit tenni merne, legközelebb a gyerek szülei szórakoznának ugyanígy velük... igazam van?
9/10 A kérdező kommentje:
Nem. A szülei jóval normálisabbak, és régen ez a gyerek sem volt ilyen, csak gondolta belép a "menők" közé. Volt egy eset, hogy megdobott valakit hógolyóval, és amikor a srác meg odament hozzá kérdezősködni, hogy "ő volt az?", akkor a gyerek fülét-farkát behúzta, és tagadta. Szabályosan leizzadt. Csak a szája nagy, és csak a nála kisebbeket meri bántani.
2011. nov. 6. 02:11
10/10 anonim válasza:
Való igaz ,hogy normális,színvonalas suliba az ilyet leállítják.Engem is megvertek párszor mert beszóltak és visszaszóltam.Voltam olyan suliba ahol a tanárok nem foglalkoztak az ilyesmivel de az olyan iskola is volt.Normális helyen kezdenek az ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!