Kérlek egyetlen okot mondjatok, amiért nem kellene megölnöm magamat (? )!
Figyelt kérdés
Eddig féltem...rettegtem, ezért nem tettem meg...de már nem félek...csak egyetlen ok, amiért még élnem kellene...
Mi szüksége van a világnak egy akkora senkire, mint én???!
2012. febr. 26. 23:02
31/38 A kérdező kommentje:
18 éves leszek
2012. febr. 27. 19:03
32/38 anonim válasza:
Kérlek, nézd meg a titkot, hátha segít valamelyest:) ha gondolod privátban megírhatod, az elérhetőséged, és szívesen E-mailezek, vagy beszélgetek veled:) előző 20/F én is sok nehézségen mentem keresztül, ugye kamasz,/tinédzserkori gyötrelmek, lesznek majd az életben, időszakok, amikor úgy érzed nincs tovább, vagy aggodalmaskodsz, de ezeken túl lehet lépni:))
33/38 anonim válasza:
Ha már befejezed az iskolát, saját életedet kell majd járnod, és senki sem fog beleszólni! Csináld mindíg azt, amitől jó kedved lesz, ami jó érzéssel tölt el. Mert igaz a mondás: -Boldogságunk forrása, önmagunkban van-
34/38 A kérdező kommentje:
de én már láttam azt a filmet... és nem hiszem...nem tudom...tényleg nem:(
2012. febr. 27. 19:27
35/38 anonim válasza:
Ahogy lassan én is élem, saját kis életem, és álmaim is vannak... jó lenne őket megvalósítani:)))
36/38 A kérdező kommentje:
de nekem nincsennek már álmaim:(
2012. febr. 27. 19:30
37/38 anonim válasza:
Pedig van benne valami... tapasztaltam már, és az agyam eldobtam... érdekes dolgok ezek... sok mindent nem tudunk még világunkról. Mikor nyaralni voltam, olyan hihetetlen érzés fogott el a táj láttán... csak ültem a dombtetőn, néztem a tengert, éreztem a sós levegő illatát... sosem fogom ha rossz a kedvem, csak előidézem ezt az érzést a fejemben, és egyből elmennek a negatív gondolatok:) Megkönnyebbülök (majd lesz valahogy)
38/38 anonim válasza:
dehogynem, biztos van álmod, csak most úgy tűnhet mintha sosem tudnának megvalósulni... ami nem igaz, csak most nehéz ilyenkor máshogy látni a dolgokat
suli? nem szeretnél valahová felvételizni? egyetem? fősuli? szerelmes lenni? bármi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!