Mondjátok meg, mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném tudni,hogy mi történik mostanában velem.egész nap nagyon rossz a közérzetem,folyamatosan szorongok és félek,általában a haláltól vagy a tehetetlenségtől vagy épp,hogy egyedül maradok.Van mikor hirtelen a szívem felgyorsul,és mostanában szédülök.Nagyon félek attól,hogy megőrülök,vissza akarok térni a régi énemhez,nem akarok így élni,nem bírom már,azt hozzá teszem,hogy ez nem ilyen tinis depi,semmi nem tesz boldoggá!!Légyszíves írjátok meg,hogy miért van ez velem,vagy mitől?2012. febr. 1. 13:51
1/3 Antimod válasza:
Generalizált szorongás vagy pánikbetegség. Ha állandósul vagy súlyosbodik, érdemes segítséget kérni. Ha lehet, ne szedj gyógyszert, mert rászoksz, mellékhatásai vannak, és amúgy sem hosszú távú megoldás.
Én hipchonder voltam. Szurkolok.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,remélem megszűnik....
2012. febr. 1. 14:21
3/3 tetris válasza:
Ha ez az állapot fél évnél hosszabb ideje fennáll, akkor mindenképpen pszichiáterhez kell fordulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!