Most mondjátok meg mit tegyek? Nem bírom tovább, miért csinálja ezt velem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ezeket a kérdéseket én írtam ki. Úgye írtam, h kibékültem anyukámmal. Egész normálisan elvoltunk. Most péntek óta. Amikor hazaértem rengeteget beszélgettem vee, foglalkoztam vele, ma elmentem vee mécseseket venni, elmentem vele boltba, megcsináltam a vacsit, csináltam kávét..stb
Aztán most kiakadt, mert szólnimertem neki, h ne mondogassa már folyamatosan a nevem, hívogat, "csicskáztat". Erre megint nem beszél velem. Most mit tegyek?? Már komolyan sírógörcsöt kapok...
És,ahogy szólította a nevemen. Mitha egyértelmű lenne, hő szól nekem és nekem rögtön ugranom kellene.
Most mit tegyek?? Már nagyon elegem van grrrr
Nehéz neked. Van ilyen az ismeretségi körömben, nem is egy ilyen eset... Tudod, ha van sapkád az a baj, ha nincs az a baj... Neki akkor jó, ha őt "nyalogatod" vele foglalkozol... ha nem így van baj. És akkor jön a lelki terror. Ne hagyd magad. Próbáld meg nem fel venni amit csinál. Ha bunkó, átnéz rajtad, ne foglalkozz vele, viselkedj úgy mintha mi sem történt volna.
Nem vigasztallak: szerintem még rosszabb lesz, ha öregszik. A párkapcsolatodra, baráti körödbe is így rátelepszik majd, beleszól.
Csak te tudsz tenni valamit, tanácsot könnyű osztogatni - sajnos.
Megértelek, az enyém is ilyen.
Egyet tehetsz, nekem ez oldotta meg (még most is baxogat, de már nem zavar), hogy erős leszel, erősebb, mint ő, és elszakadsz tőle lelkileg, érzelmileg, döntésügyileg - mert ő láthatóan képtelen elszakadni tőled. Ezt pszichiáter úgy jellemezné, hogy még összeköt titeket a köldökzsinór. Nem könnyű megvalósítani ennek egyoldalú elszakítását, és azt is ki kell tapasztalni, hogy hol húzódik a "nem foglalkozom a bajaival mert azok nem az én bajaim" és a "nem foglalkozom ővele" között a határ. De muszáj, és utána sokkal jobb lesz - legalábbis neked, ő attól még lehet hogy veszekedni meg hisztizni fog továbbra is, hát egészségére, ha ő szívesen rombolja a saját idegrendszerét fölöslegesen felfújt problémákon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!