elhiszem :( sajnos ebben már nem tudok segíteni... nincs tényleg most olyan barátod aki tudna segíteni? vagy szülők? testvér (ha van)?
2012. febr. 27. 00:06
22/38 anonim válasza:
írtad, hogy a családot nem érdekled, de ezt nem lehet, hogy csak te érzed így?
2012. febr. 27. 00:08
23/38 A kérdező kommentje:
lehet, nem tudom...de akkor sem tudnék velük erről beszélni...más pedig nincs
2012. febr. 27. 00:10
24/38 anonim válasza:
hát sajnálom :( egy virtuális ölelést tudok még küldeni, de mást nem nagyon tudok mondani
2012. febr. 27. 00:17
25/38 anonim válasza:
Gondolj bele, hogy mennyire kicsi volt a létezésedre az esély, ha már itt vagy ki kell használni és úgy élni, hogy jó legyen. Az általad magadról leírtak alapján azt tudom mondani, biztos vagyok benne, hogy a világ szegényebb, szomorúbb, és kevésbé értékes lenne nélküled. Jó ember vagy és mindenkinek szüksége van a jó emberekre, lehet a környezetedben élők ezt nem tudják értékelni vagy kifejezni, de biztos, hogy ők is örülnek neked, csak egy kicsit szegényes a kommunikációjuk, tudják, de nem mondják.
2012. febr. 27. 00:19
26/38 anonim válasza:
Ismerős helyzet. Én is mindig másokat helyeztem előtérbe, akkor is ba belém rúgtak, fájdalmat okoztak. Barátnőim is, mind kinevettek, eldobtak, megcsaltak...
Nem kell önzőnek lenned, de gondolj magadra is, elvégre Te is ugyanolyan értékes vagy mint mások. Ha egy okot akarsz arra, hogy ne tedd meg, akkor gondolj arra, hogy azért vagy ezen a világon, mert kellett egy ilyen ember, akihez senki más nem hasonlít. Akiből csak egy van. Jó értelemben. :)
2012. febr. 27. 05:29
27/38 anonim válasza:
Minden jó kérdést agyonválaszolnak, mielőtt megtalálnám :D
Hogy valami hasznosat is írjak: Veled többet foglalkoznak, mint velem, és én se öltem még meg magam :D
:forever alone:
2012. febr. 27. 13:09
28/38 anonim válasza:
Ne öld meg magad !!!!!!!
Itt sok magadhoz hasonló emberre találhatsz (én is)
És sajnos én is csak így tudok virtuálisan küldeni ölelést :(
De ha szeretnél beszélgethetünk priviben :)
2012. febr. 27. 16:11
29/38 anonim válasza:
Kedves kérdező... ha megteszed, senkinek sem lesz jobb, főleg a szüleidnek nem gondolj bele mit élnének át-.-" Ennyiből én is öngyilkos lehetnék. A Mai világban, meg sajnos sok esetben a kedves, melegszívű jó emberek (mint én) nem nagyképűsködni akarok, de ilyen vagyok... legszívesebben egész nap segítenék az embereknek...... csakhogy az ilyen embereket, könnyen kihasználják. Nem könnyű az élet, de ha előveszed, azokat a dolgokat, akár gondolatban, amik jó érzésekkel töltenek el világunkkal kapcsoaltban: Pl: a nyári naplemente, Mikor eljutsz egy gyönyörű helyre, és a tengerparton nézed végig a naplementét.... ezek mind, az élet apró örömei, ha ezeket az élményeket fejben előidézed, már is eszedbe jut, hogy van jó is ezen a bolygón... sok ember van így, mégsem lesznek öngyilkosak, megoldás pedíg mindíg van! SOHA SOHA NE ADD FEL!!:))) 20/F
2012. febr. 27. 18:55
30/38 anonim válasza:
Kérlek, írd meg, hhány éves vagy?! Lehet "csak" egy 15-16 éves kamasz... aki borúsan lát sok mindent. Ezen szinte mindenki át esik. Ha viszont felnőtt, dolgózó, ember vagy, akkor Nézd meg a Titok c filmet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!