Kérlek egyetlen okot mondjatok, amiért nem kellene megölnöm magamat (? )!
Eddig féltem...rettegtem, ezért nem tettem meg...de már nem félek...csak egyetlen ok, amiért még élnem kellene...
Mi szüksége van a világnak egy akkora senkire, mint én???!
Miért akarnál megismerni egy olyan embert aki most készül egy öngyilkosságra? Ki tudja milyen őrült vagyok...
Miért?
én is szívesen megismernélek !
mesélj inkább arról, hogy mi vezetett el idáig, hogy ilyenekre gondolj ?
Kedves és aranyos vagyok mindig, mindenkivel...kivétel nélkül...mindig más érzéseit és akaratát helyezem előtérbe...nem érdekelt hogy én nekem mi lenne a jó...csak mások boldogok legyenek...
De egyszer hibáztam...csak egyszer és minden rossz lett...
Elegem van hogy egyszer gondoltam igazán magamra...és most is az van, hogy mekkora egy szemét vagyok...:(
És most kinyílt a szemem is, hogy mennyi rosszat tettem eddig magammal...másokért...és csak rosszat kaptam...utólag minden rossz lett...pedig nem ezt akartam...:(
És nem tudok előröl kezdeni mindent...más akarok lenni...de nincs időm rá...már egyedül is vagyok senkim nincs...senkim...egy senki lettem...és elég volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!