Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kérlek egyetlen okot mondjatok...

Kérlek egyetlen okot mondjatok, amiért nem kellene megölnöm magamat (? )!

Figyelt kérdés

Eddig féltem...rettegtem, ezért nem tettem meg...de már nem félek...csak egyetlen ok, amiért még élnem kellene...

Mi szüksége van a világnak egy akkora senkire, mint én???!

2012. febr. 26. 23:02
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
én szívesen megismernélek :)
2012. febr. 26. 23:08
 2/38 A kérdező kommentje:
Miért?
2012. febr. 26. 23:13
 3/38 A kérdező kommentje:

Miért akarnál megismerni egy olyan embert aki most készül egy öngyilkosságra? Ki tudja milyen őrült vagyok...

Miért?

2012. febr. 26. 23:20
 4/38 anonim ***** válasza:
azért, mert mindaz, amire vágysz, még elérhető, csak hagynod kell, hogy elmúljon ez a sz*r korszak. meg hát, törvényszerű, hogy ha nagyon lenn vagy, onnan egy idő után, ha akarod ha nem, felfelé vezet az út, csak várd ki és légy türelmes magaddal. olyan pedig nincs, hogy senki, egy ember sem, senki, csak sajnos sokan annak érzik magukat, de az más tészta.
2012. febr. 26. 23:22
 5/38 anonim ***** válasza:
37%
mert finom a sport szelet.
2012. febr. 26. 23:22
 6/38 anonim ***** válasza:
mert szeretek az emberekkel foglalkozni, kíváncsi vagyok mi lakozik bennük. mondhatni segíteni szeretnék :)
2012. febr. 26. 23:23
 7/38 anonim ***** válasza:

én is szívesen megismernélek !

mesélj inkább arról, hogy mi vezetett el idáig, hogy ilyenekre gondolj ?

2012. febr. 26. 23:23
 8/38 anonim ***** válasza:
őrült nem lehetsz, max. boldogtalan. ne csináld, csak mert most nem látod, hol lehetnél később. én öülök, hogy nem tettem meg.
2012. febr. 26. 23:24
 9/38 anonim ***** válasza:
mert még 1et dugj még előtte velem,gondolom 100% lány vagy méghozzá 15nél nem több.
2012. febr. 26. 23:25
 10/38 A kérdező kommentje:

Kedves és aranyos vagyok mindig, mindenkivel...kivétel nélkül...mindig más érzéseit és akaratát helyezem előtérbe...nem érdekelt hogy én nekem mi lenne a jó...csak mások boldogok legyenek...

De egyszer hibáztam...csak egyszer és minden rossz lett...

Elegem van hogy egyszer gondoltam igazán magamra...és most is az van, hogy mekkora egy szemét vagyok...:(

És most kinyílt a szemem is, hogy mennyi rosszat tettem eddig magammal...másokért...és csak rosszat kaptam...utólag minden rossz lett...pedig nem ezt akartam...:(

És nem tudok előröl kezdeni mindent...más akarok lenni...de nincs időm rá...már egyedül is vagyok senkim nincs...senkim...egy senki lettem...és elég volt...

2012. febr. 26. 23:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!