Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kérlek egyetlen okot mondjatok...

Kérlek egyetlen okot mondjatok, amiért nem kellene megölnöm magamat (? )!

Figyelt kérdés

Eddig féltem...rettegtem, ezért nem tettem meg...de már nem félek...csak egyetlen ok, amiért még élnem kellene...

Mi szüksége van a világnak egy akkora senkire, mint én???!

2012. febr. 26. 23:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:

sosem késő újrakezdeni, csak kitartás kérdése

és magaddal foglalkozz ne másokkal ! ha te nem törődsz magaddal akkor ki fog?

egyedül sem vagy, jó ez lehet nem fog megnyugtatni, de szerintem a válaszadók legalább fele szeretne neked segíteni (hát én biztos), és így virtuálisan is melletted állunk !

család, barátok? nincs valaki aki veled tudna most foglalkozni egy picit?

2012. febr. 26. 23:34
 12/38 anonim ***** válasza:
ez nem tragédia, hidd el. de már látod, hogy nem kell másokon segíteni a saját károdra, az önfeláldozás nem egy egészséges dolog...csak addig adj, amíg tiszta szívből tudsz, anélkül, hogy te sérülnél...ha már nem megy, ne tedd és sz*rd le, hogy ki mit reagál, aki igazán szeret úgyis tiszteletben tartja a döntésed...vagy hát lassan de hozzászokik. szóval csak örülj, mert így kiderül ki milyen barát, és eltűnnek a hamisak. fel a fejjel! no de, ha nincs senkid, akkor most legalább van időd magadra és elgondkozni, hogy mi ez az állandó önfeláldozás és megfelelés a külvilágnak....
2012. febr. 26. 23:35
 13/38 A kérdező kommentje:

Sosem érdekeltem igazán senkit...főleg nem a családot...barátaim sosem voltak...igaziak egysem...soha...

Jól esik, hogy legalább egy páran így gondolják...

De belegondolva ez is elkeserítő...hogy idegenek előbb vannak itt mint az ismerősök:(

Nem hiszek az újrakezdésben...nem csak rajtam múlik...a világon is...de a világ nem akarja:(

2012. febr. 26. 23:38
 14/38 anonim ***** válasza:

figyelj, a hiba nem benned van hogy ahol segítettél ott kihasználtak. azokban a hiba akik egy mai világban nehezen megtalálható személyt így megaláztak. de nézd a 'jó' oldalát.... ennek valamiért meg kellett történnie, mostantól nem fogod magad hagyni.

a dolgaidon pedig biztos tudsz változtatni, soha sem késő újrakezdeni! :)

2012. febr. 26. 23:38
 15/38 A kérdező kommentje:
de én mindig tiszta szívből tettem és teszem...még akkor is ha nekem rossz...:(
2012. febr. 26. 23:39
 16/38 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam, de észrevettem hogy csak-csak kihasználnak... és egyszer kigondoltam hogy ez nem lesz jó így és változtattam... lehet vesztettem el barátokat, de ha úgy nézem, akkor nem nagy veszteség mivel nem is voltak igazi barátok. :)
2012. febr. 26. 23:43
 17/38 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk, ezek alapján , amit leírtál. Alig várom kiléphessek a mostani közegemből
2012. febr. 26. 23:47
 18/38 A kérdező kommentje:

De nem akarok más lenni...mert ilyen vagyok...csak az lenne jó ha valaki akinek ez jó az viszont ilyesmi legyen...ne kihasználjon:(

Nem akarok olyan lenni mint mások:( nem akarok bunkó lenni...más akarok lenni:(

2012. febr. 26. 23:47
 19/38 anonim ***** válasza:

most már mondok neked egy okot is, szerintem egy nagyon értékes ember lehetsz, és több ilyen kéne, nem kevesebb ! jó hát nem ismerlek, ezt csak arra tudom építeni amit eddig leírtál magadról, de ezek alapján tartom magam a fenti kijelentésemhez

valószínűleg az a gond, hogy nem találtad még meg a megfelelő embereket magad köré, de hát ez majd jön idővel

óh és egyél csokit, hátha az feldob egy kicsit most:D

2012. febr. 26. 23:54
 20/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de a csoki és a tárgyak helyett olyan valakire vágyom aki hogyha most sírok megért...átölel és csak simogatja a fejemet amíg kisírom magamat:(
2012. febr. 27. 00:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!