Kérlek egyetlen okot mondjatok, amiért nem kellene megölnöm magamat (? )!
Eddig féltem...rettegtem, ezért nem tettem meg...de már nem félek...csak egyetlen ok, amiért még élnem kellene...
Mi szüksége van a világnak egy akkora senkire, mint én???!
sosem késő újrakezdeni, csak kitartás kérdése
és magaddal foglalkozz ne másokkal ! ha te nem törődsz magaddal akkor ki fog?
egyedül sem vagy, jó ez lehet nem fog megnyugtatni, de szerintem a válaszadók legalább fele szeretne neked segíteni (hát én biztos), és így virtuálisan is melletted állunk !
család, barátok? nincs valaki aki veled tudna most foglalkozni egy picit?
Sosem érdekeltem igazán senkit...főleg nem a családot...barátaim sosem voltak...igaziak egysem...soha...
Jól esik, hogy legalább egy páran így gondolják...
De belegondolva ez is elkeserítő...hogy idegenek előbb vannak itt mint az ismerősök:(
Nem hiszek az újrakezdésben...nem csak rajtam múlik...a világon is...de a világ nem akarja:(
figyelj, a hiba nem benned van hogy ahol segítettél ott kihasználtak. azokban a hiba akik egy mai világban nehezen megtalálható személyt így megaláztak. de nézd a 'jó' oldalát.... ennek valamiért meg kellett történnie, mostantól nem fogod magad hagyni.
a dolgaidon pedig biztos tudsz változtatni, soha sem késő újrakezdeni! :)
De nem akarok más lenni...mert ilyen vagyok...csak az lenne jó ha valaki akinek ez jó az viszont ilyesmi legyen...ne kihasználjon:(
Nem akarok olyan lenni mint mások:( nem akarok bunkó lenni...más akarok lenni:(
most már mondok neked egy okot is, szerintem egy nagyon értékes ember lehetsz, és több ilyen kéne, nem kevesebb ! jó hát nem ismerlek, ezt csak arra tudom építeni amit eddig leírtál magadról, de ezek alapján tartom magam a fenti kijelentésemhez
valószínűleg az a gond, hogy nem találtad még meg a megfelelő embereket magad köré, de hát ez majd jön idővel
óh és egyél csokit, hátha az feldob egy kicsit most:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!