Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért akarok más lenni?

Miért akarok más lenni?

Figyelt kérdés
rendes családom van, jó körülmények között élek és szeretnek is. azt tanulom egyetemen, amit csinálni szeretnék, vannak barátaim. együtt élek a párommal, aki imád és énis szeretem őt, mindenben támogatnak. sokat foglalkozok a testvéremmel, aki még csak ált sulis, nagyon szeretjük, párom is és ő is minket. mindenem megvan, amit akarok. mégis minden pillanatban máshol lennék. szabadságszerető, kalandvágyó ember vagyok és néha olyan teher ez az egész tökéletes élet. más is érzett már valami hasonlót?
2009. máj. 25. 14:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tégy valami szokatlant, valami nagyon furát. Szerintem az majd rámutat arra, hogy valóban szeretnél-e más lenni.
2009. máj. 25. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

ezt nevezik unalomnak :)

csináljatok olyan programokat, amit mindketten szeretnétek, vagy ha így nem megy, akkor egyedül is.

én pl már úgy mennék a strandra :)

de hát meló, 2 gyerek, férj, aki szinte gyerek :) - 5 éve nem voltam :(

2009. máj. 25. 14:30
 3/5 A kérdező kommentje:
kihagytam hogy 19 vagyok és lány. teljesen belebetonoztak ebbe az életbe. anyum és a párom nagyon jóban vannak és néha úgy érzem, hogy már nem is én vagyok a gyereke, hanem ő. persze szeretnek és olyan, mintha minden rólam szólna, pedig nagyon nem. és mivel ez így mindenkinek nagyon jó ezért azt hiszik nekem is és még csak azt sem mondhatom, hogy elég.
2009. máj. 25. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. válaszoló vagyok. Hagyd őket! Azzal foglalkozz, ami neked jó! És ha ez ütközik az ők elképzeléseikkel, naa, akkor jön be a képbe, hogy valami szokatlant/furát tettél. Ez kizökkenti őket, hidd el, kegyetlenül. Drukkolok Neked :)
2009. máj. 25. 15:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Hm...én is voltam hasonló helyzetben. Amikor minden jól alakult, mindig csináltam valami hülyeséget vagy megdöbbentőt... mármint nem direkt, vagy maximum a tudatalattim volt. Nem tudom, mi a megoldás. És azt sem, hogy miért akarunk mást, amikor minden klappol. Lehet, hogy ez csak egy egyszerű emberi tulajdonság.
2009. máj. 25. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!