Miért vagyok szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, egész nap tanulok, és úgy érzem, hogy nem tudok semmit az osztályomban nincs össze tartás, nem tudok divatosan öltözködni, rondának érzem magam és nem tudok, az emberek kell beszélgetni, mert nem tudom, hogyan kell. Az öngyilkosságon gondolkodtam2011. nov. 29. 21:10
1/2 anonim válasza:
Én nem gondolom, hogy szerencsétlen lennél, ezért nincs értelme öngyilkosnak lenne. Ha szeretnél beszélgetni írhatsz privátot. :)
24/F
2/2 anonim válasza:
aztakrva, pont ilyen vagyok, a tanulást leszámítva:DD eskü, pontugyanez. nem írsz egy privit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!