Csak én vagyok ilyen szerencsétlen a Vigantolos cseppentővel?
Ez így nem jó!
Próbálkozz egy kiskanálba cseppenteni...
Hülyeség az utolsó válasz, mert a D-vitamin zsírban oldódik, tehát fel tud halmozódni a szervezetben.
Amiből a felesleg kiürül, az a vízben oldódó vitamin, mint pl a C.
Pont ezért 'hasznos' és 'jó' ez az oldal, mert itt mindenki eltudja mondani, ő bizony hogyan csinálja a dolgokat a mindennapokban.
Ahogy írták .. vannak, akik védőnői főiskolát végeztek, de szimplán van, aki pont 10 perccel ezelőtt kérte ki a gyerekorvosa tanácsát ez ügyben. Itt mindenki minden szakon végzett, hiszen itt vannak orvosok, jogászok, üzletemberek, kertészek, állatidomárok, etc .. csak éppen ÖN JELÖLTEN!
Mindenesetre, hallgass rájuk, hiszen itt látod a mindenki diplomáját (ha van), látod azt, hogy volt éppen a gyermekével orvosánál, aki ezt meg azt mondta.
A D-vitamin adagolása is - ha egyébként beírod az itteni keresőben látni fogod - általában össze-vissza van. Mindenkinek mást mond az orvos, mindenkinek másmilyen az üvege, mindenki másképp adja be. Olvastam én már olyat is, hogy vízben beadni a legjobb, mert nem tapad oda semmihez se... kár, hogy zsírban oldódó a vitamin. :)))
Mindenesetre, ez csak egy 'szösszenet' volt, amit leírtam és bocsi, hogy eltértem a tárgytól és témától. Még inkább bocsánat, hogy megbántottam - mert tudom, hogy MEGBÁNTOTTAM - a kedves diplomás védőnőt, aki ide írt! (Nagyra tisztelem munkátokat, sokat köszönhetek nektek!)
Tudom, hogy drága a telefon, a benzin az IDŐ .. de mégis, ha teheted inkább a saját gyerekorvosodat vagy védőnődet kérdezd meg a gyógyszer és gyógyászati kérdésekben.
Mert itt, mindenki mást mond! Még, ha jó indulattal is csak segíteni akarnak, akkor is. És, honnan fogod tudni, hogy mi a jó lépés?!? Hogy tényleg jó-e, ha úgy adod be a dolgokat a gyerekednek, ahogy itt a 2837923473. személy írja?! De, te tudod .. csak majd, ha valami más kérdésnél (ami ennél súlyosabb lesz, de NE legyen) ön jelölt "orvos" mondja majd a választ és úgy teszel és gond lesz ... akkor ne reklamálj .. mert majd nem lehet kinél :((
Ugyanis ... ön jelölt ROSSZ ember NEM létezik !!!
u.i.: Bocs, ha valakit megbántottam.. és ne vedd 'támadásnak' ezt a szösszenetet kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!